- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Κερδίστε μια διανυκτέρευση στο St. George Lycabettus
Μεγάλος διαγωνισμός στο Instagram της @tastevoice
Κερδίστε μια διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο St.George Lycebettus στο Κολωνάκι
Αυτή η Σαρακοστή ίσως είναι διαφορετική από τις άλλες, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα τη ζήσουμε όσο καλύτερα γίνεται… Ας πούμε με τη θέα της Ακρόπολης στα πόδια μας και τους χαρταετούς που θα πετούν στον Λόφο του Λυκαβηττού σε απόσταση αναπνοής!
H ATHENS VOICE και το ξενοδοχείο St. George Lycabettus σας προσφέρουν μία διανυκτέρευση για δύο άτομα σε ένα από τα πολυτελή δίκλινα δωμάτια του εμβληματικού ξενοδοχείου, που έχουν θέα σε όλη την πόλη, από την Ακρόπολη μέχρι τη θάλασσα του Αργοσαρωνικού που λαμπυρίζει στο βάθος. Η διανυκτέρευση περιλαμβάνει πλούσιο δείπνο, γεμάτο με λαχταριστά, σαρακοστιανά πιάτα, καθώς και πρωινό για την επόμενη μέρα. Μπορείτε να επιλέξετε να διανυκτερεύσετε στο ξενοδοχείο όποια βραδιά εσείς επιθυμείτε κατά το διάστημα από 15/03/2021 μέχρι και 15/04/2021.
Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό επισκεφθείτε τον γευστικό λογαριασμό της ATHENS VOICE στο Instagram (@tastevoice) και ακολουθείστε τις οδηγίες που θα βρείτε στο σχετικό post. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 15 Μαρτίου.
Στο μεταξύ πάρτε μια γεύση από το λαχταριστό μενού που ο executive chef του ξενοδοχείου Βασίλης Μήλιος ετοιμάζει αυτές τις μέρες:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.