- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Κοσμοσυρροή έγινε στα 25α γενέθλια του Magic της Algida, που τα γιόρτασε σε ένα πανέμορφο κτήριο στο κέντρο της Αθήνας παρέα με τους διάσημους φίλους του. Η Λυδία Παπαϊωάννου παρουσίασε τη βραδιά και μας καθοδήγησε να μετρήσουμε αντίστροφα. Οι άνθρωποι της Magic τράβηξαν το μαντήλι και μας αποκάλυψαν την πανδαισία των toppings απ’ την οποία θα μπορούμε να επιλέξουμε τα τρία συστατικά που θα στολίσουν το ξυλάκι μας.
Μετά το Παρίσι, το Λονδίνο, το Ελσίνκι, το Άμστερνταμ, το Μιλάνο, τη Σιγκαπούρη και το Τορόντο, ήρθε η σειρά της Ελλάδας να αποκτήσει το ολόδικό της Magic Pleasure Store όπου από τώρα και για λίγους μήνες θα μπορούμε να φτιάξουμε το παγωτό μας όπως το θέλουμε. Έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε τρία είδη σοκολάτας (γάλακτος, υγείας, λευκή) και σε μια τεράστια ποικιλία από toppings. Από τα πιο δημοφιλή της βραδιάς ήταν τα καραμελάκια που σκάνε στο στόμα, η αποξηραμένη φράουλα και τα μικρά, λαχταριστά κομματάκια brownies. Ωστόσο, για την συγκεκριμένη και μόνο μέρα υπήρχαν και κάποιες έξτρα γαρνιτούρες όπως crumble μπισκότου και καρύδι. Ξαφνικά ο χώρος γέμισε χρωματιστά ξυλάκια και το Instagram σέλφι με λερωμένες γλώσσες.
Το ξυλάκι ωστόσο δεν είναι μόνο πηγή έμπνευσης για σέλφι, μιας και στα πλαίσια του επετειακού χαρακτήρα, η Magic πρωτοτυπεί με ένα καινοτόμο fashion project. Ένας κορυφαίος σχεδιαστής σε κάθε χώρα καλείται να φτιάξει ένα ρούχο υψηλής ραπτικής, έχοντας στο νου του το κλασσικό ξυλάκι Magic. Το δικό μας φόρεμα είναι σοκολατί, μακρύ και αέρινο, αρχαιοελληνικού τύπου και το σχεδίασε ο ταλαντούχος Δημήτρης Πέτρου. Stay tuned στη σελίδα τους στο facebook, για να το δεις ολοκληρωμένο εντός ολίγων ημερών.
Κολοκοτρώνη 2-5 και Βουλής
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.