Θεματα

Φτιάξε το ξυλάκι σου στην Κολοκοτρώνη

Η Magic γιορτάζει

50591-153528.jpg
Μαρία Κοραχάη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
66867-134930.jpg

Κοσμοσυρροή έγινε στα 25α γενέθλια του Magic της Algida, που τα γιόρτασε σε ένα πανέμορφο κτήριο στο κέντρο της Αθήνας παρέα με τους διάσημους φίλους του. Η Λυδία Παπαϊωάννου παρουσίασε τη βραδιά και μας καθοδήγησε να μετρήσουμε αντίστροφα. Οι άνθρωποι της Magic τράβηξαν το μαντήλι και μας αποκάλυψαν την πανδαισία των toppings απ’ την οποία θα μπορούμε να επιλέξουμε τα τρία συστατικά που θα στολίσουν το ξυλάκι μας.

n

Μετά το Παρίσι, το Λονδίνο, το Ελσίνκι, το Άμστερνταμ, το Μιλάνο, τη Σιγκαπούρη και το Τορόντο, ήρθε η σειρά της Ελλάδας να αποκτήσει το ολόδικό της Magic Pleasure Store όπου από τώρα και για λίγους μήνες θα μπορούμε να φτιάξουμε το παγωτό μας όπως το θέλουμε. Έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε τρία είδη σοκολάτας (γάλακτος, υγείας, λευκή) και σε μια τεράστια ποικιλία από toppings. Από τα πιο δημοφιλή της βραδιάς ήταν τα καραμελάκια που σκάνε στο στόμα, η αποξηραμένη φράουλα και τα μικρά, λαχταριστά κομματάκια brownies. Ωστόσο, για την συγκεκριμένη και μόνο μέρα υπήρχαν και κάποιες έξτρα γαρνιτούρες όπως crumble μπισκότου και καρύδι. Ξαφνικά ο χώρος γέμισε χρωματιστά ξυλάκια και το Instagram σέλφι με λερωμένες γλώσσες.

n

Το ξυλάκι ωστόσο δεν είναι μόνο πηγή έμπνευσης για σέλφι, μιας και στα πλαίσια του επετειακού χαρακτήρα, η Magic πρωτοτυπεί με ένα καινοτόμο fashion project. Ένας κορυφαίος σχεδιαστής σε κάθε χώρα καλείται να φτιάξει ένα ρούχο υψηλής ραπτικής, έχοντας στο νου του το κλασσικό ξυλάκι Magic. Το δικό μας φόρεμα είναι σοκολατί, μακρύ και αέρινο, αρχαιοελληνικού τύπου και το σχεδίασε ο ταλαντούχος Δημήτρης Πέτρου. Stay tuned στη σελίδα τους στο facebook, για να το δεις ολοκληρωμένο εντός ολίγων ημερών.

Κολοκοτρώνη 2-5 και Βουλής

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.