Θεματα

Παγωτό με γεύση καραμελωμένου pop corn έχεις ξαναφάει;

Μόλις βρήκες το αγαπημένο σου παγωτό για αυτό το καλοκαίρι!

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
7 νέες γεύσεις από την Kayak
Παγωτό με γεύση καραμελωμένου ποπ κορν

Οι νέες γεύσεις παγωτού της Kayak είναι σκέτο (καλοκαιρινό) όνειρο

Εσείς τι κάνετε όταν στις 2 το ξημέρωμα δεν σας πιάνει ύπνος; Εγώ χαζεύω φωτογραφίες γλυκών. Βάφλες με οχτώ τόνους παγωτού, τριώροφα cheesecake, pancakes σε μορφή δημητριακών (νέο trend στο Instagram αυτό), σοκολάτες να ρέουν, donuts να ξεχειλίζουν. Και κάποια στιγμή, κάπου ανάμεσα στο ανελέητο σκρολάρισμα και στους βαθείς αναστεναγμούς έρχονται τα «όνειρα γλυκά» (στην κυριολεξία). Έχω σύστημα. Σύστημα που, όμως, ένα βράδυ με πρόδωσε. Γιατί εκεί που κοντεύω -επιτέλους- να κοιμηθώ, πέφτω πάνω σε αυτή τη φωτογραφία:

7 νέες γεύσεις από την Kayak
Παγωτό με ολόκληρα καραμελωμένα ποπ κορν!

Παγωτό με γεύση καραμελωμένο ποπ κορν; Μα ποιος το σκέφτηκε; Το ενδιαφέρον μου εξάπτεται, το δε μάτι ανοίγει διάπλατα όταν διαβάζω ότι αυτή η κόλαση βρίσκεται μόλις μερικά στενά μακριά μου. Αυτό ήταν. Το παγωτό-ποπ κορν στοίχειωσε τον ύπνο μου. Ήξερα ότι το πρώτο πράγμα που θα έκανα το επόμενο πρωί, θα ήταν να το βρω.

7 νέες γεύσεις από την Kayak
Tip: Ζητήστε γαρνίρισμα από καραμελωμένα extra pop corn.

Νομίζω ότι η υπάλληλος στα Kayak (εδώ βρίσκεται η σατανική δημιουργία) πρέπει να τρόμαξε λίγο, όταν φουριόζα μπήκα στο κατάστημα και με μάτια γουρλωμένα σχεδόν φώναξα: «Έχετε παγωτό Pop Corn;». «Ναι, φυσικά», απάντησε (λες «όχι» στον τρελό;) και μου έδωσε το ονειρεμένο χωνάκι, φροντίζοντας να προσθέσει extra καραμελωμένο pop corn. Πώς ήταν; Φαντάσου τα ολόκληρα κομμάτια καραμελωμένου pop corn να βουτάνε σε μια βελούδινη κρέμα και όλα μαζί να δημιουργούν στο στόμα μια ονειρεμένη γεύση με πρωταγωνιστή την καραμέλα. Έρωτας με την πρώτη μπουκιά.. Αν σου αρέσει ο συνδυασμός αλμυρού-γλυκού (εγώ, ειδικά στο παγωτό τρελαίνομαι!), μόλις βρήκες το αγαπημένο σου παγωτό για αυτό το καλοκαίρι.

7 νέες γεύσεις από την Kayak
Γεύση λεμόνι-μαρέγκα!

Μετά από καμιά δεκαριά συνεχόμενες επισκέψεις στην Kayak, στις οποίες δεν έβλεπα τίποτα άλλο μπροστά μου εκτός από το παγωτό pop corn, άρχισα να παρατηρώ ότι αυτή δεν είναι η μοναδική καινούργια γεύση στον παγωτόκοσμο της Kayak. Υπάρχει ακόμα η γεύση λεμόνι-μαρέγκα, που θυμίζει μια ολόδροση lemon pie, η γεύση σύκο που σου φέρνει στο μυαλό καλοκαιρινά απογεύματα στο νησί, το σορμπέ ρόδι-βατόμουρο, με ισχυρή τη φυσική γεύση των φρούτων, καθώς  δεν περιέχει καθόλου συντηρητικά ή ενισχυτικά γεύσης, όπως άλλωστε και όλες οι γεύσεις της Kayak (τα παγωτά φτιάχνονται με φρέσκο γάλα, τα σορμπέ μόνο με φρέσκα φρούτα).

7 νέες γεύσεις από την Kayak
Η γεύση spicy ruby με ροζ σοκολάτα και 4 μπαχαρικά
7 νέες γεύσεις από την Kayak
Το παγωτό-αμυγδαλωτό με αμύγδαλα και ξύσμα φρέσκου λεμονιού

Και οι γεύσεις δεν τελειώνουν εδώ! Έχεις ακόμα να ανακαλύψεις το παγωτό αμυγδαλωτό (!) με αμύγδαλα και ξύσμα φρέσκου λεμονιού, τη γεύση spicy ruby με ροζ σοκολάτα και 4 μπαχαρικά (κάρδαμο, κανέλλα, ginger, γλυκάνισο), φυσικά τη grand cru chocolate με σοκολάτα nyangbo της Valrhona, που φημίζεται για τη μοναδική βελούδινη υφή σοκολάτας και την επίγευση από νότες βανίλιας. Επίσης, οι δύο πιο δημοφιλείς γεύσεις της Kayak (βανίλια Μαδαγασκάρης και σοκολάτα Βελγίου) βγαίνουν και σε vegan εκδοχή με γάλα βρώμης.  

7 νέες γεύσεις από την Kayak
Vegan σοκολάτα Βελγίου

Τι μένει; Να βρεις το πιο κοντινό σε εσένα κατάστημα Kayak (πάτα εδώ) και να κάνεις την καλοκαιρινή βόλτα που σου αξίζει… Γιατί καλοκαίρι χωρίς ένα (τουλάχιστον) παγωτό χωνάκι στο χέρι, δεν είναι καλοκαίρι!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.