- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Tα μεγαλύτερα μαγειρικά fail που είδαμε στην καραντίνα
Δεν το έχουν όλοι με το ψήσιμο και την ζαχαροπλαστική
Πόσα μαγειρικά fail υπάρχουν όσο ο κόσμος βρίσκεται σε καραντίνα; Αρκετά
Όλοι κάτι μαγειρέψαμε στην καραντίνα. Πρώτον οι περισσότεροι από εμάς είχαμε πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο από ότι συνήθως, δεύτερον όλο το διαδίκτυο γέμισε συνταγές για μπισκότα και banana bread, τρίτον η μαγειρική (και η ζαχαροπλαστική κυρίως) είναι γνωστές για τις αγχολυτικές τους ικανότητες. Παρόλα αυτά, ενώ κάποιοι ανακάλυψαν μία νέα αγάπη και ένα ευχάριστο χόμπι, άλλοι απλώς επιβεβαιώθηκαν πως καλύτερο για όλους είναι να μείνουν μακριά από την κουζίνα. Ιδού μερικά από τα πιο αστεία ζαχαροπλαστικά fail που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο τις ημέρες του εγκλεισμού, για να αισθανθούμε λίγο καλύτερα με τον εαυτό μας σε περίπτωση που ψήσαμε ένα κέικ σωστά.
1. Αυτά τα...ακατάλληλα μπισκότα
2. Αυτό το τερατούργημα που τουλάχιστον ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ωραίο αλλά από εμφάνιση έχει πρόβλημα
3. Τα μπισκότα που δεν κάνουν social distancing
5. Αυτά τα cinammon rolls που δεν χωράνε πουθενά.
6. Τι συνέβη στην καημένη την κούπα;
7. Ήθελε και ο φούρνος να δοκιμάσει lemon pie
8. Πειράματα στην κουζίνα.
9. Αυτό το banana bread είχε προοπτικές αλλά δεν τα κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
10. Δεν μπορούμε καν να καταλάβουμε τι βλέπουμε. Ξέρουμε μόνο ότι δεν θα έπρεπε να είναι έτσι.
11. Το σοκολατάκι από την κόλαση.
12. Ήταν ένα φιλόδοξο σχέδιο. Απέτυχε.
13. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που είδαμε το πίσω μέρος αυτού του κέικ
14. Όχι, δεν είναι μπισκότα σοκολάτας. Είναι μπισκότα καμμένα.
15. Αυτή η υπερπαραγωγή.
Εσύ έχεις αντίστοιχη μαγειρική αποτυχία από τις ημέρες της καραντίνας; Αν ναι, θέλουμε να τις δούμε. Ανέβασέ τις και κάνε tag το instagram της Taste Voice!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.