Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας της Κηφισιάς κερνάει τυριά του Αιγαίου!
Δημοφιλή, οικεία, με προσιτές τιμές, τα εστιατόρια Τζίτζικας και Μέρμηγκας, προσφέρουν πιάτα παραδοσιακής και σύγχρονης ελληνικής κουζίνας μέσα σε περιβάλλον νοσταλγικά όμορφο που ξυπνάει μνήμες από παλιά ελληνικά μπακάλικα. Τώρα, ο Τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας της Κηφισιάς, καθιερώνει τις «Γαστρονομικές Συναντήσεις» και προχωράει ακόμη ένα βήμα στην αναζήτηση εξαιρετικών γεύσεων και προϊόντων απ’ όλη την Ελλάδα.
Ξεκινάει με τυριά από τα ελληνικά νησιά, τα λεγόμενα και «κοσμήματα» της Αιγαιοπελαγίτικης γεύσης. Όπως το αιγοπρόβειο καλαθάκι Λήμνου που στεγνώνει μέσα σε καλαθάκι από λυγαριά, το κασέρι Μυτιλήνης με τη μαστιχωτή και βουτυράτη υφή, το πικάντικο σπιτικό αρσενικό Νάξου, την πιπεράτη κοπανιστή Μυκόνου, την 5μηνης ωρίμανσης γραβιέρα Τρύπας Κρήτης, το μελίχλωρο Λήμνου, το δροσερό και βελούδινο ξύγαλο Σητείας, το πεντανόστιμο βολάκι Άνδρου. Από 3 Φεβρουαρίου και για μία ολόκληρη εβδομάδα όσοι τυχεροί προσέλθετε μαζί με όσα παραγγείλετε θα απολαύσετε και ένα πλατό με τα παραπάνω τυριά, αυτά κερασμένα από το κατάστημα.
Δροσίνη 12, Κηφισιά, 2106230080
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.