- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Βρίσκεται εκεί που ήταν παλιά το Casa di Pasta της Βουλιαγμένης, για κάποιο διάστημα ήταν το κρεατοφαγικό Silver Star. Με νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, το γνωστό πρώην μπασκετμπολίστα Γιώργο Καλαϊτζή, και ατμοσφαιρικά ανακαινισμένο, είναι ήδη σταθερό σημείο συνάντησης όσων κινούνται στα νότια προάστια, ενώ πολλοί έρχονται και απ’ όλη την Αθήνα. Ο χώρος του μεγάλος, εντυπωσιακός και μαζί έξτρα χαλαρός, έχει γωνιές για ρομαντικά δείπνα, δύο μοναστηριακά τραπέζια που ευνοούν το… socializing, ταβάνια ζωγραφιστά, έναν υπέροχο τοίχο - φωτισμένη κάβα, ζωντανή και πολυσύχναστη μπάρα για όσους θέλουν ποτό και καλή μουσική.
Προσφέρει μεσογειακή κουζίνα από το σεφ Λάζαρο Μεντέ με πιάτα προσεγμένα και πεντανόστιμα. Δηλαδή μπρουσκέτες, πίτσα, τέλειες σαλάτες, πολλή pasta (και νοσταλγική alla putanesca με κάπαρη, αντσούγιες, και πιο «σύγχρονα» ραβιόλια γεμιστά με κρητικό απάκι), burgers με άφθαστη τηγανητή πατάτα, μαύρο ρύζι με καραβιδοουρές, χτένια και αυγοτάραχο, ταλιάτα από κόντρα φιλέτο Black Angus, υπέροχα γλυκά, όλα σε τιμές εντελώς value for money. Ανοιχτό από το μεσημέρι στις 12.30 μέχρι αργά το βράδυ κάθε μέρα, εύκολα γίνεται αγαπημένο στέκι, στις καλοκαιρίες μάλιστα απλώνει τραπέζια έξω, στο (και πάλι) όμορφα διαμορφωμένο ξύλινο ντεκ.
Απόλλωνος 18 & Λητούς, Βουλιαγμένη, 210 9671164
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Εκλεκτά deli προϊόντα, βιολογικό κρέας, παραδοσιακά προϊόντα και πολλά ακόμα
Οπωσδήποτε να πάρετε τη φημισμένη χειροποίητη κοτόπιτα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.