- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
“Ταινία με κρασί ή ταινία για το κρασί … Πώς έφερε ο Jim Barrett τα κρασιά της Καλιφόρνια στον οινικό χάρτη … Τι κρύβει το μπουκάλι Pommard του 1934 … Μπορεί ένας Νεοϋορκέζος “businessman” να γίνει Γάλλος οινοποιός … Πού θα καταλήξει ένας μελλόνυμφος μετά από ένα περιπετειώδες ταξίδι σε ατέλειωτους αμπελώνες;
Όλα αυτά και άλλα πολλά θα σου απαντηθούν την Πέμπτη 23/1 στο wine bar ΟΚΤΑΝΑ, που διοργανώνει μια κινηματογραφική βραδιά με πρωταγωνιστή το κρασί. Μαζί με 4 επιλεγμένα κρασιά μπορείς να εξερευνήσεις, να συνδυάσεις, να γευτείς και να ταξιδέψεις σε οινικούς προορισμούς, αρώματα, χρώματα και αμπελώνες. Η ιστορία του κρασιού από το αμπέλι μέχρι το κελάρι εξελίσσεται στην οθόνη και αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι το κρασί είναι φιλοσοφία και πολιτισμός.
Κόστος συμμετοχής 15€ / άτομο, Κράτηση απαραίτητη.
23/1, 20:30, wine bar ΟΚΤΑΝΑ, Πλατεία Βαρνάβα 9, Παγκράτι, 210 7014630, 694 4052851
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.