- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
«Αίθρα» η νέα 50's άφιξη στο κέντρο
Ένα φωτεινό all day bar με μοντέρνα αισθητική από την δεκαετία του 50's, είναι η νέα άφιξη στο κέντρο της Αθήνας. Ανοιχτό από τις 9 το πρωί με καφέ και σνακ, μέχρι αργά το βράδυ με ποτά, κοκτέιλ και ποικιλίες τυριών και αλλαντικών, παραπέμπει στον μινιμαλισμό και στον μοντερνισμό των ‘50s και των ‘60s. Συγχρόνως το νέο αυτό στέκι δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε studio ενός καλλιτέχνη ή γλύπτη. Με jazz μουσική τις καθημερινές, disco επιλογές τα Σάββατα ενώ τις Κυριακές παίζουν η Λιάνα Μαστάθη από τον Pepper, ο Σάκης Τσιτομενεας από τον Εν λευκό και ο Πέτρος Αδάμ από το Cosmos.
Αίθρα, καλαμιωτου 4 πλατεία Καπνικαρέας, 210 3248897
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.