- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ποιο είναι το καλύτερο σάντουιτς στην Ελλάδα; Η Lild Hellas αποφάσισε να διοργανώσει ένα μεγάλο διαδικτυακό διαγωνισμό – SAN DO IT! –για να το εντοπίσει. Και η ανταπόκριση του κόσμου υπήρξε αντίστοιχα μεγάλη: περισσότερες από 5.000 συμμετοχές, περισσότερες από 1.000 προτάσεις για σάντουιτς. Όλες οι συνταγές που συγκεντρώθηκαν στο sandoit.gr ήταν ξεχωριστές, γεμάτες γεύση και δημιουργικότητα, και φτιαγμένες αποκλειστικά με προϊόντα Lidl.
Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από τη δική μας Νενέλα Γεωργελέ (Συντάκτρια γεύσης Athens Voice), την Κωνσταντίνα Δεληαργύρη (Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing Lidl Hellas), τη Σίσσυ Νίκα (Σύμβουλος Γαστρονομίας Real Taste) και τον Κώστα Τσίγκα (Σεφ Cook Book)
Οι κριτές δοκίμασαν και βαθμολόγησαν τα 10 σάντουιτς που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους από τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού.
Τα τρία νοστιμότερα σάντουιτς όπως αυτά ψηφίστηκαν από την κριτική επιτροπή, με βάση τη δημιουργικότητα, την εικόνα και τη γεύση είναι:
1. «Κοτόπουλο παρέα με μανιτάρια» της Αρετής Παπαδοπούλου
2. «Ζουμερό Σάντουιτς με γουακαμόλε και μελιτζάνα» της Βυζαντίας Πυριόχου
3. «Κοτοπουλίσιους» της Ελίζας Καρρά
Η πρώτη νικήτρια κέρδισε το ποσό των 3.600 € για τα ψώνια του έτους σε κατάστημα Lidl, ενώ η δεύτερη και τρίτη νικήτρια κέρδισαν τα ποσά των 1000€ και 500€ αντίστοιχα για αγορές σε κατάστημα Lidl.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.