- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Ανοιχτό από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ για καφέ, σάντουιτς, κρουασάν, ομελέτες, burgers αλλά και πολλές επιλογές σε ορεκτικά, εύκολα και μαζί νόστιμα πιάτα από τον σεφ Στράτο Λιάπη. Το νέο στέκι που βρίσκεται στον πεζόδρομο της Δράκου στο Κουκάκι δίπλα από την Ακρόπολη, ακούει στο όνομα “fourteen”, έχει όμορφα μοντέρνο χώρο στις αποχρώσεις του μαύρου και του γκρι με πινελιές από την βρετανίδα αρχιτέκτονα & ζωγράφο Joanna Burtenshaw, που αποτύπωσε στον κεντρικό τοίχο του μπαρ ψίθυρους και εκφράσεις ανθρώπων που περνούν και μένουν στον πεζόδρομο της Δράκου. Οι μουσικές κινούνται σε όλο το φάσμα των 60's pop, rock’n’roll, lounge, indie, jazz, funky και soul, ενώ προγραμματίζονται και events με guest DJ’s και live μουσική.
Όταν τα φώτα πέφτουν ο βραβευμένος bartender Αχιλλέας Πουλημένος δημιουργεί & επιμελείται τη λίστα των cocktails, αναμειγνύοντας έντονα μπαχαρικά με αρωματικά βότανα & εξωτικά φρούτα.
Δράκου 14, Κουκάκι – Τηλ. 210 9210994
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.