Θεματα

Εξελίξεις στο Αλάτσι

Athens Voice
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
48869-100411.jpg

Ο πολύ καλός, με θητεία έξω αλλά και στο εδώ Milos του Χίλτον, σεφ Περικλής Κοσκινάς ανέλαβε για τη νέα σεζόν το γνωστό κρητικό εστιατόριο του δημοσιογράφου Σταύρου Θεοδωράκη. Οι αλλαγές πολλές, μαθαίνω ότι εκτός από κρητικά πιάτα θα προστεθούν πιάτα και προϊόντα από όλη την Ελλάδα. Μαζί και πολλές εκπλήξεις, όπως φρέσκα ελληνικά ψάρια τύπου «ελληνικό σούσι» –ο Κοσκινάς θεωρείται μετρ του είδους– και μια μίνι ανοιχτή κουζίνα εκεί που ήταν παλιότερα το μπαρ όπου θα «μαγειρεύονται» διάφορα νόστιμα δίπλα σου και μπροστά σου για να βλέπεις - λιμπίζεσαι - διαλέγεις. Τώρα είναι κλειστό και ετοιμάζουν τις μετατροπές, ανοιχτό σε καμιά 10αριά μέρες που θα σας έχω και περισσότερα.

Bρασίδα 13, 210 7210501

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεμούνδος
Ρεμούνδος: O πολυσυζητημένος φούρνος της Κυψέλης, μύρισε Χριστούγεννα

Στα ράφια έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους τα μελομακάρονα, ζουμερά και αρωματικά, και οι κουραμπιέδες με φρέσκο ελληνικό βούτυρο, την ίδια συνταγή που τιμά ο φούρνος εδώ και δεκαετίες

Τυριά Βούτυρα ΚΑΡΑΤΖΑ
Τυριά Βούτυρα ΚΑΡΑΤΖΑ: Τα εκλεκτότερα της Ελλάδας

Θα βρείτε εκλεκτά τυριά, ανάμεσά τους μια μεγάλη ποικιλία από φέτα αλλά και κασέρι, με εκείνη τη γεύση που θυμούνται οι παλιοί, βούτυρο γάλακτος, ιδανικό για τους χριστουγεννιάτικους κουραμπιέδες, αληθινό στραγγιστό γιαούρτι και άλλα πολλά

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY