Δημιουργήθηκαν από την αυστραλιανή διαφημιστική εταιρία WHYBIN\TBWA, για την προώθηση του διεθνούς φεστιβάλ γεύσεων του Σίδνεϊ.
Πέρα από τα ευφάνταστα γευστικά τους στολίδια και τη φινέτσα με την οποία τρέφουν το μάτι, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το παιχνίδισμά τους με τα κλισέ: θα μπορούσες, αλήθεια, να φανταστείς τον Ιάπωνα δίχως σούσι ή τον Ινδό χωρίς κάρι;
Απομένει μονάχα ένα ερώτημα: Ποιο λάβαρο θα ύψωνες με προθυμία εσύ;
Η σημαία της Αυστραλίας, φτιαγμένη από κρεατόπιτα και σάλτσα

Η σημαία της Βραζιλίας, φτιαγμένη από φύλλα μπανάνας, λάιμ, ανανά και φρούτο του πάθους

Η σημαία της Κίνας, φτιαγμένη από πιτάγια και καραμπόλα (φρούτο του αστεριού)

Η σημαία της Γαλλίας, φτιαγμένη από μπλε τυρί, μπρι και σταφύλια

Η σημαία της Ελλάδας, φτιαγμένη από ελιές Καλαμών και φέτα

Η σημαία της Ινδίας, φτιαγμένη από ρύζι και κάρι

Η σημαία της Ινδονησίας, φτιαγμένη από πικάντικο κάρι και ρύζι σαμπάλ

Η σημαία της Ιταλίας, φτιαγμένη από μακαρόνια, ντομάτες και βασιλικό

Η σημαία της Ιαπωνίας, φτιαγμένη από τόνο και ρύζι

Η σημαία του Λιβάνου, φτιαγμένη από λαβάς, φατούς και φύλλο μαϊντανού

Η σημαία της Νότιας Κορέας, φτιαγμένη από κιμπάπ και σάλτσες

Η σημαία της Ισπανίας, φτιαγμένη από λουκάνικα τσορίθο και ρύζι

Η σημαία της Ελβετίας, φτιαγμένη από αλλαντικά και έμμενταλ

Η σημαία της Ταϊλάνδης, φτιαγμένη από γλυκό τσίλι, καρύδα και μπλε καβούρι

Η σημαία της Τουρκίας, φτιαγμένη από λουκούμια

Η σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου, φτιαγμένη από κέικ, κρέμα και μαρμελάδα

Η σημαία των Ηνωμένων Πολιτειών, φτιαγμένη από χοτ ντογκ, κέτσαπ και μουστάρδα

Η σημαία του Βιετνάμ, φτιαγμένη από ραμπουτάν, λίτσι και φρούτο του αστεριού

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα ξεχωριστό pop-up bakery στον 6ο όροφο του ξενοδοχείου St. George Lycabettus
Δεν έχει σημασία αν το δώρο είναι μικρό ή μεγάλο… Σημασία έχει η όμορφη κίνηση του να προσφέρεις, είτε αυτό είναι κάτι ακριβό είτε απλώς μια μακαρονάδα
Καλοφτιαγμένο, καθημερινό φαγητό, με συνέπεια και χωρίς περιττές εντυπώσεις
Τρεις εμβληματικοί χώροι, τρεις διαφορετικές προτάσεις διασκέδασης για αυτές τις γιορτές
Βουτυρένιοι κουραμπιέδες, λαχταριστά μελομακάρονα, αφράτα πανετόνε και πολλές ακόμα λιχουδιές
Από ξηρούς καρπούς μέχρι εκλεκτά τυριά και βιολογικό κρέας
Τα αστεράτα ξενοδοχεία και τα καλά εστιατόρια της Αθήνας έχουν ήδη ετοιμάσει τα εορταστικά μενού τους και μας περιμένουν για αξέχαστες βραδιές
Εδώ θα ανακαλύψεις τα αγαπημένα γλυκά των γιορτών
Οι έμπειροι σοκολατιέ, Ιωάννα και Δημήτρης, δημιουργούν σοκολατάκια bonbon, με γεμίσεις από πραλίνες, ganache και φρέσκα ζελέ φρούτων, χρησιμοποιώντας σοκολάτα υψηλής ποιότητας
Η ιδανική πρόταση για τα πιο γλυκά Χριστούγεννα!
Στα ράφια έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους τα μελομακάρονα, ζουμερά και αρωματικά, και οι κουραμπιέδες με φρέσκο ελληνικό βούτυρο, την ίδια συνταγή που τιμά ο φούρνος εδώ και δεκαετίες
Όλα τα γλυκά που λαχταράς για το γιορτινό τραπέζι
Ένα από τα πλέον ιστορικά ζαχαροπλαστεία της πόλης, με τρία καταστήματα
Ένα σύγχρονο γαστρονομικό concept με έδρα το Μονακό, που εστιάζει στο private dining, τα themed dinners και τις cooking classes
Θα βρείτε εκλεκτά τυριά, ανάμεσά τους μια μεγάλη ποικιλία από φέτα αλλά και κασέρι, με εκείνη τη γεύση που θυμούνται οι παλιοί, βούτυρο γάλακτος, ιδανικό για τους χριστουγεννιάτικους κουραμπιέδες, αληθινό στραγγιστό γιαούρτι και άλλα πολλά
Τα εκλεκτά βιολογικά κρέατα των ευβιότοπων είναι εγγύηση
Οι ξηροί καρποί και τα αποξηραμένα φρούτα που θα βρείτε είναι ελληνικής προέλευσης, φρεσκοψημένοι και ιδανικοί για να πρωταγωνιστήσουν στα γλυκά των γιορτών
Μέσα στις γιορτές όλοι θα πάμε σε ένα τουλάχιστον γιορτινό τραπέζι – κι αν είμαστε τυχεροί, θα πάμε σε περισσότερα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.