- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Έχεις πάει ποτέ σε μεξικάνικη γευσιγνωσία;
O chef patron του Dos Hermanos μοιράζεται όλα τα μυστικά της μεξικάνικης κουζίνας με 10 τυχερούς καλεσμένους
Σου αρέσει να δοκιμάζεις καινούργια πράγματα, να πειραματίζεσαι με ethnic γεύσεις, να ανακαλύπτεις μακρινές κουζίνες και εξωτικά, νόστιμα μυστικά. Στα αλήθεια όμως η απλή δοκιμή δεν φτάνει. Για να μάθεις μια κουζίνα πρέπει να πρώτα να ακούσεις την ιστορία της.
Την Τετάρτη 27 Ιουνίου το Dos Hermanos διοργανώνει μία ολοκληρωμένη μεξικάνικη γευσιγνωσία, αποκλειστικά για 10 τυχερούς καλεσμένους. Τι είναι η σάλτσα Mole και πώς φτιάχνεται; Ποια είναι η ιστορία πίσω από τη ζουμερή Fajita; Πόσα είδη πιπεριές chili υπάρχουν και πώς μετριέται η καυστικότητά τους; Υπάρχει τρόπος να φτιάξεις την τέλεια Μαργαρίτα; Μέσα από ένα μυσταγωγικό δείπνο-εμπειρία ο chef patron του Dos Hermanos Peter Maragos θα σε ταξιδέψει στην ιστορία και τις γεύσεις του Μεξικού, παράλληλα όμως θα σε μάθει τα μυστικά μιας αρχαίας κουζίνας. Από την εποχή των Αζτέκων και των Mayas έως τις ευρωπαϊκές επιρροές των αποίκων, όλα τα παραδοσιακά πιάτα της μεξικανικής γαστρονομίας αφηγούνται την πλούσια ιστορία τους.
Η συμμετοχή σε αυτό το δείπνο γίνεται μόνο με προσκλήσεις. Πάρε μέρος στον διαγωνισμό “Secretes of Mexican Cuisine” εδώ και διεκδίκησε μία από τις 10 διπλές προσκλήσεις για το 1st Mexican Gastronomic Experience by Dos Hermanos.
Κυριαζή 24, Κηφισιά, 210 8087906, www.doshermanos.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.