- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Η μεγαλύτερη μεξικάνικη φιέστα που έχεις δει ποτέ γίνεται στο Dos Hermanos
Κέρδισε πλήρες γεύμα & cocktails για 4 άτομα, φόρα το sombrero σου και γιόρτασε τη Cinco de Mayo σαν βέρος Μεξικάνος
Η Cinco de Mayo* (ή αλλιώς 5 του Μάη) είναι η μεγαλύτερη μεξικάνικη γιορτή και το πιο νόστιμο μεξικάνικο της πόλης τη γιορτάζει όπως της αξίζει. Αυτό το Σάββατο πιες όσες Margaritas αντέχεις, άσε τους χορευτές να σε οδηγήσουν σε ένα παραδοσιακό μεξικάνικο χορευτικό… χαμό στο πιο κεφάτο live salsa party, και όταν νιώσεις αρκετά τολμηρός, δοκίμασε το επετειακό “Cinco de Mayo cocktail” στην ειδική τιμή των 6€. Εννοείται ότι δεν θα λείπει το απαραίτητο συστατικό κάθε μεξικάνικης γιορτής: οι φημισμένες λιχουδιές του Dos Hermanos που θα φέρουν την όρεξη στο τραπέζι σου.
Το καλύτερο όμως στο κρατάμε για το τέλος: 2 τυχεροί θα κερδίσουν για το “Cinco de Mayo Party” πλήρες γεύμα & cocktails για 4 άτομα, αλλά και αυθεντικά, κεντημένα στο χέρι Sombreros για όλη την παρέα τους! Πάρε μέρος στο διαγωνισμό του Dos Hermanos πατώντας εδώ.
Κυριαζή 24, Κηφισιά, 210 8087906, Fb: @doshermanos.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.