- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Αν έχεις την καλύτερη αποκριάτικη στολή, κερδίζεις το Μεξικό στο πιάτο
Η αποκριάτικη μεξικάνικη φιέστα στο Dos Hermanos βάζει ψηλά τον πήχη
Όπως και να το κάνουμε η Λατινική Αμερική είναι η βασίλισσα του καρναβαλιού (συγγνώμη Πάτρα…). Samba, τεκίλα, φτερά, χορός μέχρι το τέλος. Κι αν δεν μπορείς να πας Βραζιλία, εδώ, στην Αθήνα, σε περιμένει το…Μεξικό.
Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, το Dos Hermanos ετοιμάζει το πιο χαρούμενο Carnival Masque Party της Αθήνας. Ο special Dj θα κρατάει τους ρυθμούς σε latin μονοπάτια για να σε παρασύρει στο ξεφάντωμα, οι χορευτές θα δίνουν το ρυθμό μέσα από ένα ανατρεπτικό χορευτικό show, η χορεύτρια samba θα απογειώσει τη διάθεσή σου για να χορέψεις μέχρι τελικής πτώσεως. Μην ανησυχείς, αν διψάσεις θα υπάρχουν μπόλικες margaritas…
Εννοείται ότι θα πας μασκαρεμένος. Αλλά φέτος μην αφήσεις τη στολή σου στην τύχη. Το Dos Hermanos θα προσέξει το κουστούμι σου, και αν βρει πως είναι το καλύτερο απ’ όλα, θα σου χαρίσει ένα πλήρες γεύμα και margaritas για 4 άτομα! Αυτό από μόνο του είναι ένας καλός λόγος να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη και να ντυθείς καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά. Για χάρη των burritos έστω!
Κυριαζή 24, Κηφισιά, 210 8087906, Fb: @doshermanos.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.