- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
12 ξεχωριστά πιάτα για φέτος το καλοκαίρι
Παντζάρια γεμιστά με τόνο, σος γιαουρτιού και μυρωδικά;
Ξέρω τι θα φας φέτος το καλοκαίρι: Γαύρο, γαρίδες, παντζάρια με τόνο, αχινοσαλάτα, λουκουμάδες με ντομάτα, μπαρμπουνάκια σαβόρι, τάρτα λεμονιού με σος φράουλας.
Ξέρω τι θα φας φέτος το καλοκαίρι
Της Μαρίτας Γεωργίου
Γαύρος μαριναρισμένος με ελληνικά αρωματικά και βινεγκρέτ με Μαστίχα Χίου στο La Suite Lounge (Φωτό άνοιγμα).

Γαρίδες τυλιχτές με σπαγγέτι πατάτας και σος μάνγκο στα Prosopa

Μίνι σουβλάκια και ελληνικά τάπας κερασμένα με κάθε ποτό στο P.A.G.E.

Πίτσα τραγανή σε άπειρες παραλλαγές στο Vincenzo

Παντζάρια γεμιστά με τόνο, σος γιαουρτιού και μυρωδικά στο Μαύρο Πρόβατο

Αχινοσαλάτα που μυρίζει θάλασσα και άλλες ψαρονοστιμιές στην αυλή του Θαλασσινού

Λουκουμάδες με φρέσκια ντομάτα, φέτα και ρίγανη στο Melouk

Μελωμένο χοιρινό κότσι και πατατούλες στον Σκούφια

Καλαμάρι γεμιστό με τυρί στη Σεμέλη

Μπαρμπουνάκια σαβόρι μούρλια στο Αρχοντικό

Ριζότο με γαρίδες και σάλτσα φρέσκιας ντομάτας στην Αλεξάνδρα

Τάρτα λεμονιού με σος φράουλας στο Αθήρι
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.