- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Οι συναρπαστικές ιστορίες αρχίζουν με ένα συναρπαστικό ουίσκι
Όταν το Jack Daniel’s συνάντησε τις μέλισσες του Tennessee οι whiskey drinkers βρήκαν την αδυναμία τους
To Lynchburg στην πολιτεία του Tennessee είναι μια μικρή, ήσυχη κωμόπολη των 600 κατοίκων. Ο ανυποψίαστος επισκέπτης θα σκεφτεί ότι είναι άλλη μία από τις χαρακτηριστικές πόλεις του Αμερικάνικου Νότου, όπου ποτέ δεν συμβαίνει τίποτα. Θα κάνει λάθος. Γιατί στο Lynchburg συμβαίνει κάτι το αναπάντεχα συναρπαστικό. Είναι ο τόπος που γεννιέται το Jack Daniel’s Tennessee Honey.
Στο αποστακτήριο Jack Daniel’s οι κάτοικοι του Lynchburg φτιάχνουν αυθεντικό, αμερικάνικο ουίσκι τα τελευταία 150 χρόνια. H μεγαλύτερη δέσμευση τους; Να συνέχισουν την παραγωγή του Νο 1 αμερικάνικού ούισκι στον κόσμο με την απαράμιλλη ποιότητα της ίδιας παραδοσιακής συνταγής του κ. Jack. Και όχι μόνο αυτό. Η πρόκληση να συνδυαστεί η παράδοση με την καινοτομία ήταν η αφορμή για τη δημιουργία του Jack Daniel’s Tennessee Honey.
Αυθεντικό αμερικάνικο ουίσκι με μέλι από το Tennessee. To νέο Jack Daniel’s Honey κλείνει στο μπουκάλι όλη την εμπειρία του θρυλικού ουίσκι, αλλά ταυτόχρονα κρύβει μια έκπληξη αποκλειστικά για αυτούς που ψάχνουν κάτι διαφορετικό. Απαλές νότες μελιού, εκρήξεις σοκολάτας και πραλίνας, με μια ολοκληρωμένη και μακριά επίγευση. Αυτός ο θησαυρός κρύβεται σε μια premium συσκευασία και ταξιδεύει ως την άλλη άκρη του κόσμου, για να ζωντανέψει τα μπαρ της Αθήνας.
Και κάπως έτσι φτάνουμε σε εσένα. Εσύ διαλέγεις πώς θα αρχίσει η επόμενη συναρπαστική ιστορία σου. Ίσως πιεις το Jack Daniel’s Honey σκέτο, ίσως προσθέσεις λίγο πάγο. Ή μήπως ανήκεις στους cocktail lovers; Αν ναι, τότε δοκίμασε το δροσερό Jack Honey Smash με lime και πορτοκάλι, το πικάντικο Jack Honey Ale με ginger ή το ανατρεπτικό Jack Honey Queen Bee, που ξέρει να σου πει το μυστικό της Βασίλισσας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι καλές ιστορίες αρχίζουν πάντα με ένα αυθεντικό, ζεστό ουίσκι. Ένα «χρυσό» ουίσκι όπως το Jack Daniel’s.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.