- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Καινούρια γραμματόσημα κυκλοφόρησαν στο Βέλγιο, την πρωτεύουσα της σοκολάτας, ειδικά για την Μεγάλη Εβδομάδα των καθολικών με άρωμα και γεύση... μαύρης σοκολάτας. Τα λαχταριστά γραμματόσημα περιέχουν στην κόλλα αιθέρια έλαια βουτύρου κακάο που φέρνουν στον ουρανίσκο την γνώριμη και αγαπημένη γεύση.

Ωστόσο το εγχείρημα δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολο, αν και γραμματόσημα με άρωμα σοκολάτας είχαν κυκλοφορήσει και στο παρελθόν στο Βέλγιο, η αίσθηση της γεύσης δυσκόλεψε τους δημιουργούς τους. Σε ανακοίνωση του ταχυδρομείου που κυκλοφόρησαν είχε αναφερθεί: «Ήταν εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσει να βρεθεί η γεύση και το άρωμα για τη μαύρη σοκολάτα. Για το λόγο αυτό έπρεπε να συνεργαστούν ειδικοί από το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ολλανδία και την Ελβετία»

Ακόμη απεικονίζουν σοκολάτα σε διάφορες μορφές στο μπροστινό τους μέρος για να δελεάσουν ακόμη περισσότερο τον αποστολέα.
Η Βελγίδα φιλοτελιστής Μαρί Κλαίρ Βέστιχελ δήλωσε πως μπορεί η γεύση της σοκολάτας στα γραμματόσημα να μην είναι πολύ ικανοποιητική αλλά μυρίζουν πολύ ωραία. Μια σειρά των 6 κοστίζει 6,2 € αλλά προσοχή γιατί μάλλον θα αφήσει τους επίδοξους αποστολείς με την γλύκα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.