- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Home Kitchen: Καινούργιο στο κέντρο της πόλης με σπιτικό φαγάκι
Είναι καινούργιο-άνοιξε περίπου πριν ένα μήνα-, και βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, την Ομόνοια, εντός της στοάς Πανεπιστημίου 64, σε ένα από τα πιο παλιά κτίρια της πόλης. Μαζεύουν ήδη τον κόσμο-πολύς- που κινείται στα πέριξ, και προσφέρουν γευστικό και ταυτόχρονα πολύ οικονομικό πρωινό και μεσημεριανό. Ανοίγουν 9.30 το πρωί με 6 το απόγευμα όλες τις καθημερινές.
Για το βράδυ και τα σαββατοκύριακα όπως με πολύ χιούμορ λένε οι ίδιοι… «η πελατεία μας τρώει στο σπίτι η πάει και πουθενά αλλού». Εκτός από τα φοβερά μπέργκερ, τα διάφορα ζυμαρικά και τις σαλάτες, έχουν και πιάτα ημέρας με όσπρια, ψάρια, σούπες και διάφορα άλλα. Η Άννα έχει την γενική φροντίδα, μαγειρεύει μαζί με τον Σπύρο και φτιάχνει και όλα τα γλυκά μέσα στο μαγαζί.
Θα το βρείτε Πανεπιστημίου 64, (εντός της στοάς), τηλ. 2103802898 Δευτέρα-Παρασκευή 9.30 έως 18.00 www.facebook.com/homekitchenathens
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.