- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
«Α Man’s rave» ο τίτλος του ντοκιμαντέρ. Ο σκηνοθέτης Μαρσέλ Μιχαλάρης καταγράφει την «ιδιόμορφη ιστορία ενός κρεοπώλη, λάτρη της
χορευτικής ηλεκτρονικής μουσικής, ο οποίος σχεδόν καθημερινά μετατρέπει το κατάστημα του σε night club...» και όπως ο δημιουργός δηλώνει «Το κρεοπωλείο τουΣτράτου δεν είναι ένα συνηθισμένο κατάστημα, όπου οι πελάτες απλώς αγοράζουν κρέας, αλλά ένας χώρος που παραπέμπει περισσότερο σε κάποιο πάρτι της πρώιμης Rave σκηνής.

Η ένταση της μουσικής, τα φώτα και οι ρυθμοί δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που δίνει στο κρεοπωλείο μια ξεχωριστή διάσταση. Το επάγγελμα του κρεοπώλη απαιτεί μια δύσκολη, πολύωρη καθημερινή χειρωνακτική εργασία. Ο ίδιος ο Στράτος μας αφηγείται: "...το μόνο πράγμα που δεν ήθελα να γίνω στη ζωή μου, ήταν κρεοπώλης...". Αναγκάστηκε, όμως, να ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα από τα 16 του χρόνια. Ήταν ο μόνος τρόπος για να επιβιώσει ο ίδιος και η οικογένειά του. Αντίδραση σε αυτή την επιβολή, ίσως να ήταν η ανακάλυψη της «άλλης αγάπης» του, της μουσικής. Η ηλεκτρονική χορευτική μουσική μπήκε στη ζωή του στις αρχές της δεκαετίας του ’90, και από τότε μέχρι σήμερα παραμένει πιστός θαυμαστής της.

Τις δύο αυτές «εμμονές», «αγάπες», επιλογές ζωής, ο Στράτος κατάφερε να τις συνδυάσει. Μάστορας του κρέατος και εραστής της μουσικής κατόρθωσε να τα κάνει να συνυπάρξουν. Έτσι, μέσα από τους ήχους της μουσικής και τα παιχνίδια του φωτός, που έχει εγκαταστήσει στο κατάστημά του, κάνει την αγορά του κρέατος να φαντάζει σουρεαλιστική πράξη.Τελικά ο Στράτος, που ένιωθε πολύ μεγάλος στα 16 του, στα 42 του νιώθει
παιδί;»
Δείτε το trailer εδώ
Το ντοκιμαντέρ κάνει πρεμιέρα στον κινηματογράφο Φαργκάνη στη Θεσσαλονίκη (21/3).
Για περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του www.mansravemovie.com/
Διαβάστε παλιότερο θέμα της Taste Voice εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.