- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°

Φίλιον
Το προτιμούν οι παλιοί, που το λένε ακόμα Ντόλτσε, οι low profile αναγνωρίσιμοι και οι γνώστες. Σκουφά

Da Capo
Γρήγορο. Σικάτο. Κοσμικό. Θορυβώδες. Ο πυρήνας του Κολωνακίου, όπου τον καφέ τον προετοιμάζουν κάθε πρωί επί μία ώρα μέχρι να τον φέρουν εκεί που θέλουν. Π. Ιωακείμ & Τσακάλωφ

Perro’s
Πιο κλασικό δεν γίνεται. Λευκό ύφασμα στις καρέκλες, λευκό το τραπεζομάντιλο, λευκό και απλό το φλιτζανάκι. Τις πρώτες πρωινές ώρες, οι πιο ιδιαίτεροι τύποι της πόλης πίνουν τον καφέ τους εκεί. Πλατεία

Vergnano
Η πιο παλιά εταιρία παραγωγής εσπρέσο, από το 1882, τώρα έχει το δικό της σπίτι στην Αθήνα. Για τους λάτρεις του καφέ υψηλής ποιότητας. Βαλαωρίτου

Alfiere
Ιταλικές λιχουδιές, φανατικοί που επιμένουν για τον τέλειο καφέ του, ο Παπαχελάς, η Μάνδρου, ο Καψής, άρα το τέλειο hot-spot για να κρυφακούς καυτές πολιτικές εξελίξεις. Σέκερη

Ante Post
Πρασινάδα, ανάλαφρη διάθεση και κουζίνα, μαζί με μικρές δόσεις μυκονιάτικης κοσμικότητας. Π. Ιωακείμ & Πλουτάρχου

Βιβλιοθήκη
Τα γκαρσόνια ξέρουν περισσότερα για το Κολωνάκι απ’ ό,τι εσύ. Old fashioned κυριλέ διάθεση και πρώην πρωθυπουργοί στο διπλανό τραπέζι. Πλατεία
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.