- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Υπήρξε από τα πιο γνωστά bar-restaurant όχι μόνο του Κεραμεικού, αλλά και όλης της Αθήνας. Διάσημο για τα brunch του, τις μουσικές του, τα cocktails και τη μαγευτική του ατμόσφαιρα. Στις 28 Απριλίου 2016, όλα αυτά τα έκρυψε πίσω από τα ρολά που κατέβασε για τελευταία φορά. Όχι όμως για πολύ. Ο «πρόεδρος» μόλις αναστήθηκε!
«Same Vibes, different location» ενημερώνει η ανάρτηση στο Facebook και με μια βόλτα στη συμβολή των οδών Ομήρου και Σκουφά, πράγματι, μπορεί κανείς ιδίοις όμμασι να το διαπιστώσει. Το Nixon είναι και πάλι εδώ. Μαζί με όλα τα δυνατά του brunch (αν και την κουζίνα αναλαμβάνει ο Θανάσης Τσιρονίκος, αφού τον αλλοτινό του σεφ, Marco Rossi τον βρίσκουμε πλέον στο δικό του Los Loros), με τα κλασικά του cocktails, με πολυσυλλεκτική κουζίνα, ακόμα και με την ίδια φωτεινή επιγραφή που τόσα χρόνια φώτιζε την Αγησιλάου. Αυτή τη φορά όμως, κρύβει έναν ακόμη άσσο, καθώς σε λίγες μέρες θα ανακαλύψουμε και μερικές street food προτάσεις για γευστικές στάσεις ανάμεσα στις ανοιξιάτικες βόλτες μας στο κέντρο…Welcome back Mr President!
Ομήρου και Σκουφά, Κολωνάκι
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.