- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Φαμπρίτσιο Μπουλιάνι. Η επιστροφή ενός μεγάλου σεφ
Στο Θα σε κάνω Βασίλισσα μόνο για μια εβδομάδα
Πληθωρικός, εκρηκτικός, ανατρεπτικός, «ποιητής» της γεύσης, γοητευτική προσωπικότητα, ασυμβίβαστος (δείτε την συνέντευξή του στην A. V. εδώ). Ο Ιταλός Φαμπρίτσιο Μπουλιάνι είναι ένας από τους καλύτερους σεφ που γνώρισε η αθηναϊκή σκηνή και έχει συνεργαστεί με πολλά γνωστά εστιατόρια όλα τα τελευταία χρόνια που έχει κάνει την Ελλάδα δεύτερη πατρίδα του. Εδώ και καιρό όμως δεν τον απολαμβάνουμε σε κάποιο σταθερό πόστο. Ευκαιρία να ξαναθυμηθούμε το…χέρι του (μαγικό) είναι ο περιορισμένος αριθμός εμφανίσεων που θα κάνει στο «κρασοπουλιό» του Δημήτρη Λίτινα, το Θα σε κάνω Βασίλισσα κάτω στην Ιερά Οδό. Από 21-26 Νοεμβρίου θα βρίσκεται εκεί μαγειρεύοντας κάθε μέρα και κάτι διαφορετικό, επιμένοντας στην καθαρότητα των υλικών και στην απλότητα της πραγματικά υψηλής γαστρονομίας. Μαζί με την καταπληκτική κάβα του Λίτινα οι βραδιές αναμένονται κάτι παραπάνω από εξαιρετικές.

Ιεράς Οδού 64 & Βεροίας 13 (είσοδος από Βεροίας), Βοτανικός, 2103459299
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.