- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Μήπως είσαι ερωτευμένος με το φαγητό;
Είσαι ο τύπος που δεν θα το πείραζε πολύ αν τον χώριζε η κοπέλα του, αλλά θα έπεφτε σε κατάθλιψη αν έκλεινε το σουβλατζίδικο της γωνίας. Είσαι ικανός να σκοτώσεις για το τελευταίο κομμάτι πίτσα και η κοπέλα σου παραπονιέται ότι ενθουσιάζεσαι περισσότερο για ένα burger παρά για εκείνη. Γιορτάζεις παραδοσιακά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με δύο πιτόγυρα. Απ’ όλα.
Αν αγαπάς το φαγητό πιο πολύ από τη μαμά σου, τώρα ήρθε η στιγμή να το αποδείξεις μέσω ενός απίστευτου διαγωνισμού που έχει ετοιμάσει το e-FOOD ειδικά για εσένα. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου εδώ, άφησε τη δική σου ερωτική εξομολόγηση για το αγαπημένο σου φαγητό και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα ταξίδι στο Themae Sylla Spa Wellness Hotel στην Εύβοια για δύο ημέρες αλλά και 10 κουπόνια αξίας €30 για να κάνεις το τραπέζι στο άλλο σου μισό.

Μπορείς ακόμα να κερδίσεις 30 κουπόνια αξίας €10. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο #OrderinMakeOut στις 14 Φεβρουαρίου και να εξηγήσεις γιατί είναι καλύτερο να μείνεις μέσα και να παραγγείλεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
*Ο διαγωνισμός εξομολόγησης λήγει την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου.
**Ο διαγωνισμός στο Twitter λήγει τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στις 16.00 και οι νικητές θα ανακοινωθούν την ίδια μέρα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.