- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
MYKONOS MOJITO & HOT SUN
Το ΜΕΤΑΧΑ 5*, δημοφιλές και αγαπημένο, τόσο στο εξωτερικό, όσο και στην Ελλάδα, δημιουργείται από αποστάγματα παλαιότερα των 5 ετών και δεν είναι τυχαίο ότι έχει βραβευθεί με πολλά μετάλλια και διακρίσεις διεθνώς. Το ΜΕΤΑΧΑ αποτελεί την ιδανική βάση για γευστικά κοκτέιλ, όπως το Hot Sun , με χριστουγεννιάτικο άρωμα κανέλας, ωστόσο επειδή όλοι δοκιμάζουμε πριν φτιάξουμε κάτι μια σκέτη γουλιά ΜΕΤΑΧΑ μας κάνει να εκτιμήσουμε τα πλούσια και σύνθετα αρώματα του. Εις υγείαν! MYKONOS MOJITO
Το ΜΕΤΑΧΑ 5*, δημοφιλές και αγαπημένο, τόσο στο εξωτερικό, όσο και στην Ελλάδα, δημιουργείται από αποστάγματα παλαιότερα των 5 ετών και δεν είναι τυχαίο ότι έχει βραβευθεί με πολλά μετάλλια και διακρίσεις διεθνώς. Το ΜΕΤΑΧΑ αποτελεί την ιδανική βάση για γευστικά κοκτέιλ, όπως το Hot Sun , με χριστουγεννιάτικο άρωμα κανέλας, ωστόσο επειδή όλοι δοκιμάζουμε πριν φτιάξουμε κάτι μια σκέτη γουλιά ΜΕΤΑΧΑ μας κάνει να εκτιμήσουμε τα πλούσια και σύνθετα αρώματα του. Εις υγείαν!
MYKONOS MOJITO
Βάλτε 2 κουταλιές του τσαγιού καστανή ζάχαρη σε ένα ποτήρι • Προσθέστε 10 φυλλαράκια φρέσκιας μέντας • Ρίξτε 2 cl φρέσκο χυμό λεμονιού • Προσθέστε ένα lime κομμένο στα 4 και χτυπήστε τα όλα μαζί • Ρίξτε ΜΕΤΑΧΑ 5* και σόδα • Διακοσμήστε με φρέσκα κλωναράκια μέντας
HOT SUN
Ζεσταίνετε ελαφρά φυσικό χυμό μήλου και τον ρίχνετε στην αγαπημένη σας κούπα • Προσθέστε 4 cl ΜΕΤΑΧΑ 5* • Τελειοποιήστε το με ένα stick κανέλας και μια φέτα μήλο
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.