- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Yoplay
Yoplay! Δηλαδή, παγωμένο και λαχταριστό γιαουρτάκι, που ξεχωρίζει από την πρώτη κουταλιά
Yoplay! Δηλαδή, παγωμένο και λαχταριστό γιαουρτάκι, που ξεχωρίζει από την πρώτη κουταλιά, καθώς χρησιμοποιεί μόνο φρέσκο ελληνικό γάλα και γιαούρτι, χωρίς συντηρητικά, πλούσιο σε θρεπτικές ουσίες και μόνο με 1,5% λιπαρά. Ο χώρος είναι ζεστός και παιχνιδιάρικος, τα χαμόγελα διάπλατα και η Γεωργία και ο Βασίλης τέλειοι οικοδεσπότες – το Yoplay είναι οικογενειακή υπόθεση. Οι συνδυασμοί αμέτρητοι. Για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής, φρούτα πολύ προσεκτικά διαλεγμένα. Για τους γλυκατζήδες, σοκολάτες που δεν θα βρείτε αλλού και διάφορα ονειρεμένα toppings. Για τους μερακλήδες, υπέροχο γλυκό του κουταλιού. Μην ξεχνάτε όμως ότι πρωταγωνιστής στη γεύση είναι το ίδιο το γιαούρτι, αγνό, ελληνικό και δελεαστικό.
Λ. Βουλιαγμένης 46, Ελληνικό
Μη χάσεις!
Το Mama Roux το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου (21.00) διοργανώνει μεγάλο πάρτι δρόμου με μπάρμπεκιου του αμερικάνικου Νότου, ζωντανές μουσικές R & B της Νέας Ορλεάνης και ειδικό προσκεκλημένο από το Λος Άντζελες τον Doctor Tommy στο πιάνο και στα φωνητικά. Μαζί και παρέλαση (στις 19.30 με σημείο έναρξης το Mama Roux, Αιόλου 48) με θέμα… «Ειρήνη, Δικαιοσύνη και Μπάρμπεκιου». Τα λέμε εκεί!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.