- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Τα λουκούλλεια γεύματα από τη χρυσή εποχή της αεροπορίας
30 απίστευτες εικόνες για ιπτάμενους λιχούδηδες
Από τα 50s μέχρι τα 80s, οι επιβάτες αεροπλάνων είχαν γκουρμέ προνόμια που σήμερα φαντάζουν αδιανόητα.
Υπήρξε μια εποχή που δεν την έβγαζες στο αεροπλάνο με μπισκοτάκι, σνακ και χυμούλη. Ανατρέχοντας στην πλούσια ιστορία της, η αεροπορική εταιρεία Scandinavian Airlines προσφέρει χορταστικές φωτογραφίες περασμένων δεκαετιών από το λογαριασμό του μουσείου της στο Flickr. Από τα 50s μέχρι τα 80s, οι επιβάτες είχαν γκουρμέ προνόμια που σήμερα φαντάζουν αδιανόητα. Δείτε και φανταστείτε τι γινόταν στην πρώτη θέση.

Ένας vintage παράδεισος γαστρονομίας για τα χρόνια που οι low cost πρακτικές ήταν άγνωστες. Ένα φωτογραφικό ταξίδι γευστικής ηδονής για κάθε καλοφαγά. Αλλαντικά, τυριά, γαρίδες, φρούτα, απαιτητικά πιάτα και εκλεκτά κρασιά σερβιρισμένα με αστραφτερά χαμόγελα. Χορτάστε περασμένα μεγαλεία σε φωτογραφίες που θα σας ανοίξουν την όρεξη. Σλουρπ και καλή χώνεψη.




























ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.