- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Το Disaronno φοράει Cavalli και γίνεται κοκτέιλ
Μια συλλεκτική φιάλη για καλό σκοπό, ένα γευστικό κοκτέιλ εμπνευσμένο ειδικά για την περιστάση
Ο ενθουσιασμός που έδειξα όταν άνοιξα τη σακούλα και είδα τη φιάλη δύσκολα περιγράφεται. Μετά το ντιζαϊνάτο μπουκάλι βότκα που λάνσαρε πριν λίγο καιρό ο οίκος Roberto Cavalli και έβαλα σε περίοπτη θέση στη συλλογή μου (ο καθένας με τις λόξες του), τώρα ανέλαβε να ντύσει το υπέροχο Disaronno και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.
Η χαρακτηριστική φιάλη του Disaronno αποκτά λοιπόν, εν όψει Χριστουγέννων, ένα outfit εμπνευσμένο από την Pre-collection 2015 του Roberto Cavalli, με τολμηρά εξωτικά animal prints και στοιχεία μαγεμένου βυθού να αποτυπώνονται επάνω σε έναν λευκό καμβά με χρυσές λεπτομέρειες.

Το limited edition μπουκάλι «DisaronnoWearsCavalli» θα κυκλοφορεί για λίγο καιρό σε επιλεγμένα σούπερ μάρκετ και κάβες, αποτελώντας ένα θαυμάσιο δώρο για κάθε αληθινό fashionista -και όχι μόνο!
Έχει κι άλλο όμως. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις της φιάλης «DisaronnowearsCavalli» θα διατεθούν στη φιλανθρωπική οργάνωση Fashion 4 Development, η οποία, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, προσπαθεί με ουσιαστικές ενέργειες να προωθήσει έργα οικονομικής ανάπτυξης τοπικών κοινωνιών σε αναπτυσσόμενες χώρες.

Το Disaronno πίνεται απολαυστικά με πάγο, λεμόνι ή πορτοκάλι, αλλά για τους πιο απαιτητικούς έχουμε μια υπέροχη συνταγή κοκτέιλ που θα καταπλήξει τους καλεσμένους σας τα Χριστούγεννα.
Disaronno Cavalli Sour

Υλικά
45ml Disaronno
30ml χυμός λεμονιού
15ml σιρόπιζάχαρης
λίγο Prosecco
λίγο angostura Bitters
Εκτέλεση
Σε ένα shaker με πάγο προσθέτουμε το Disaronno, το λεμόνι και το σιρόπι. Ανακινούμε καλά και σερβίρουμε, σουρώνοντας, σε ποτήρι του κρασιού.
Απογεμίζουμε με prosecco και ανακατεύουμε ελαφρά.
Προσθέτουμε τα dashes των angostura bitters, γαρνίρουμε με μια φέτα πορτοκαλιού και σερβίρουμε.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.facebook.com/Disaronno, #DisaronnoWearsCavalli
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.