Resto

Στο Brunchie, εκεί που κάθε μέρα είναι Κυριακή

Απόλαυσε ακαταμάχητο brunch οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Brunchie

Το Brunchie είναι ένα νέο εστιατόριο που εξειδικεύεται στην απόλαυση του brunch

Το ξυπνητήρι χτυπάει, ανοίγεις τα μάτια σου. Φαντάσου έναν σεφ να σου προσφέρει τα τέλεια scrambled eggs, μαζί με τα πιο ωραία pancakes του κόσμου. Το προσωπικό σου brunch, φρεσκομαγειρεμένο και πεντανόστιμο, χωρίς να χρειάζεται να σηκωθείς να πας κάπου έξω, γιατί το καλύτερο brunch στον πλανήτη έρχεται σε εσένα. Τέτοια νόστιμα μαγικά, κάνει το Brunchie!

Brunchie

To Brunchie είναι ένα νέο απολαυστικό concept που ήρθε για να κάνει την κάθε μέρα μας να μοιάζει Κυριακή. Γιατί εδώ θα βρεις όλα τα κλασικά πιάτα του brunch (και μάλιστα σε πολύ πρωτότυπες εκδοχές), αλλά αυτή τη φορά μπορείς να τα απολαύσεις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, καθημερινά, από το πρωί, μέχρι αργά το βράδυ.

Brunchie

Και παρότι τα αυγά, τα πληθωρικά σάντουιτς και τα pancakes έχουν την τιμητική τους, οι επιλογές σε healthy και vegan πιάτα είναι πολλές και όλες τους νόστιμες. Θα ανακαλύψεις, για παράδειγμα, εκπληκτικά breakfast bowls (κάτι μας λέει ότι το Overnight Protein Bowl θα γίνει το αγαπημένο σου), δροσερές όσο και ευφάνταστες σαλάτες, όπως και υγιεινές ομελέτες (σε αυτή την κατηγορία να δοκιμάσεις οπωσδήποτε τη Fitness Omelette, με τρία ασπράδια αυγού, κομμάτια ψητού κοτόπουλου, κατίκι Δομοκού, ψητά μανιτάρια και ρίγανη).

Brunchie

Όμως, η μεγάλη ιδιαιτερότητα του Brunchie είναι ότι καταφέρνει να μετατρέπει ακόμη και τις πιο συνηθισμένες επιλογές του brunch, σε πρωτότυπα πιάτα, ανοίγοντας νέα γευστικά μονοπάτια στην αγαπημένη αυτή συνήθεια. Έτσι, το κλασικό Croque Madame εδώ σερβίρεται εμπνευσμένα μέσα σε χειροποίητο bagel και περιχύνεται με μπεσαμέλ τρούφας, το French toast μεταμορφώνεται στην αλμυρή εκδοχή του, οι βάφλες σερβίρονται (και) με τραγανές κοτομπουκιές, παρμεζάνα και σιρόπι σφενδάμου, ενώ τα all time classic scrambled eggs μπορούν να γίνουν όπως ακριβώς τα έχεις ονειρευτεί, επιλέγοντας τα υλικά της αρεσκείας σου μέσα από μία τεράστια ποικιλία.

Brunchie

Αν τώρα οι γλυκές γεύσεις είναι η αδυναμία σου το Brunchie δεν θα σε απογοητεύσει… Το αντίθετο! Οι ζαχαρένιες επιλογές είναι πολλές και εξίσου δημιουργικές. Τι θα έλεγες για την Chocolate & Mascarpone Waffle, μία απίστευτα αφράτη, χειροποίητη βάφλα με πραλίνα φουντουκιού, mascarpone & crumble σοκολάτας; Μήπως προτιμάς ένα σοκολατένιο brownie με πλούσια στρώση από σιρόπι καραμέλας ή σοκολάτας και φουντούκια; Ή τα συννεφένια Raspberry Sandwiches; Για να μη μιλήσουμε για τα επικά, τριώροφα pancakes

Brunchie
Brunchie

Όλα αυτά μπορείς να τα συνδυάσεις με υπέροχο καφέ, ενεργειακά shots, super δυναμωτικούς χυμούς ή ακόμα και με τα αγαπημένα cocktails του Cocktail Room, ειδικά σχεδιασμένα για να ταιριάζουν με τα πιάτα του Brunchie. Έρχονται σπίτι σου με ένα κλικ εδώ, ενώ αν το προτιμάς υπάρχει πάντα και η δυνατότητα του take away.

Brunchie

Brunchie

Take away: Παπανικολή 2, Χαλάνδρι
Take away: Αχιλλέως 65, Παλαιό Φάληρο
Take away: Καρέα 20, Μετς

Fb: Brunchie, Instagram: @brunchie.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ