12 στέκια για ονειρεμένο street food

Πιάτσα Καλαμάκι: Η μεγαλύτερη ποικιλία σε τυλιχτά στην πόλη

Αν νομίζεις ότι έχεις δοκιμάσει τα πάντα στην κατηγορία «τυλιχτό», τότε μια βόλτα από ένα κατάστημα Πιάτσα Καλαμάκι σίγουρα θα σου αλλάξει τη γνώμη

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πιάτσα Καλαμάκι
Πιάτσα Καλαμάκι
Πιάτσα Καλαμάκι
Πιάτσα Καλαμάκι
Πιάτσα Καλαμάκι
Πιάτσα Καλαμάκι

Πιάτσα Καλαμάκι: υψηλή ποιότητα προϊόντων και τεράστια ποικιλία στον κατάλογο

Αν νομίζεις ότι έχεις δοκιμάσει τα πάντα στην κατηγορία «τυλιχτό», τότε μια βόλτα από ένα κατάστημα Πιάτσα Καλαμάκι σίγουρα θα σου αλλάξει τη γνώμη. Εδώ θα βρεις το αγαπημένο ελληνικό comfort food φτιαγμένο με τις καλύτερες πρώτες ύλες και σε τεράστια ποικιλία, που ξεπερνάει μόνο στα τυλιχτά τις 300 διαφορετικές επιλογές. Όλες τους εντελώς value for money! Στο Πιάτσα Καλαμάκι τα τυλιχτά σουβλάκια έρχονται πρώτα στις προτιμήσεις των πελατών του. Αρχικά, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε 8 διαφορετικές πίτες, θρακόψωμο, σάντουιτς, μπουρί Θεσσαλονίκης, ακόμη και πιτσόγυρο Bόλου. Όλα αυτά γεμίζονται με γύρο χοιρινό και τσένταρ μπέικον, με πανσετάκι Jack Daniel’s, με μπιφτέκι πρόβειο, σουτζούκι πολίτικο, μοσχαράκι γάλακτος και κεφτεδάκια γεμιστά με Philadelphia, μέχρι και με γύρο meatless για τους βίγκαν. Μετά τα τυλιχτά, τεράστιο σουξέ γνωρίζουν και τα πληθωρικά burgers. Μοσχομυριστά, χειροποίητα μπιφτέκια που ζυμώνονται καθημερινά, μέσα σε απολαυστικό ψωμάκι και φυσικά με μεγάλη ποικιλία από σάλτσες καθώς και από φρέσκα, δροσερά λαχανικά για να διαλέξεις ό,τι τραβάει η όρεξή σου.

Οι προτάσεις του καταλόγου δεν σταματούν εδώ. Θα βρεις και πολλά ορεκτικά, μαμαδίσιες τηγανιτές πατάτες σε δεκάδες εκδοχές, ποικιλία από φρέσκες σαλάτες, λαχταριστά μαγειρευτά, πίτες σκεπαστές, ψητά κρεατικά στα κάρβουνα, εξαιρετικά σάντουιτς και ένα πλούσιο και προσεγμένο χορτοφαγικό μενού. Όλα αυτά μπορείς να τα απολαύσεις σε κάποιο από τα έξι καταστήματα Πιάτσα Καλαμάκι, ενώ έρχονται και στο σπίτι σου μέσω delivery. Από Σεπτέμβρη μάλιστα, αναμένεται να ανοίξει και έβδομο κατάστημα στα όρια Καισαριανής - Παγκρατίου.