12 στέκια για ονειρεμένο street food

Butcher’s Sandwiches: Τα σάντουιτς του χασάπη είναι και τα πιο νόστιμα

Κάθε μπουκιά και αναστεναγμός…

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Butcher’s sandwiches
Butcher’s sandwiches
Butcher’s sandwiches
Butcher’s sandwiches
Butcher’s sandwiches

Butcher’s Sandwiches: ποιοτικά και γευστικά sandwiches με ελληνικά κρέατα από το κρεοπωλείο «Εμπορία Κρεάτων Αλαφούζος»

Ένα πελώριο σάντουιτς προσγειώνεται μπροστά σου. Έχει αφράτο ψωμάκι, είναι παραγεμισμένο με τηγανητές πατάτες, περιχυμένο με κολασμένες σως, κυρίως όμως κρύβει ένα μυστικό: το ωραιότερο τηγανητό κοτόπουλο που έχεις φάει ποτέ. Και αυτό είναι ένα γεγονός καθόλου τυχαίο… Βλέπεις, τα Butcher’s Sandwiches, που μόλις σου σέρβιρε αυτό το σάντουιτς-αριστούργημα, κρύβει έναν άσο στο μανίκι του: το δικό του κρεοπωλείο!

Η οικογένεια Αλαφούζου δραστηριοποιείται εδώ και δεκαετίες στον χώρο των κρεάτων. Έχει τη δική της φάρμα και ένα άκρως ενημερωμένο κρεοπωλείο στην Αγία Παρασκευή, γνωστό και πολύ αγαπητό για την ποιότητά του. Ήταν, όμως, η τέταρτη γενιά του κρεοπωλείου και ο Σπύρος Αλαφούζος, που αποφάσισε να πάει την οικογενειακή επιχείρηση ένα βήμα παρακάτω. Ο Σπύρος, λοιπόν, είχε την εξής (λαμπρή) σκέψη: αφού είχε στη διάθεσή του αυτή την εξαιρετική πρώτη ύλη, γιατί να μην την αξιοποιήσει σε ένα κατάστημα εστίασης;  Έτσι άνοιξε πρώτα το γνωστό και πολύ επιτυχημένο Butcher’s Burger & Steak House, το οποίο ακολούθησαν ύστερα τα Butcher’s Sandwiches.

Δεν υπερβάλλουμε, λοιπόν, όταν λέμε ότι στα Butcher’s Sandwiches θα βρεις μερικά από τα καλύτερα σάντουιτς της πόλης. Και πώς να γίνει αλλιώς, όταν όλα τα κρέατα που χρησιμοποιούνται, από τα χειροποίητα chicken nuggets & fingers και τα λαχταριστά chicken wings που τηγανίζονται επι τόπου, μέχρι τον μοσχαρίσιο κιμά, το χοιρινό και τα λουκάνικα, προέρχονται από το κρεοπωλείο της οικογένειας; Έτσι, ξέρεις ότι τρως κάτι ποιοτικό και νόστιμο. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό το μυστικό της τεράστιας επιτυχίας των Butcher’s Sandwiches… Είναι και αυτοί οι απίθανοι γευστικοί συνδυασμοί!

Στον κατάλογο θα βρεις δεκάδες προτάσεις, ανάμεσά τους και το νέο σου αγαπημένο σάντουιτς. Για αρχή (γιατί αναπόφευκτα θα δοκιμάσεις όλο το μενού καθώς θα επιστρέφεις εδώ ξανά και ξανά), εμείς προτείνουμε το Chicken Guns, με ψωμάκι brioche, ψιλοκομμένο ζουμερό κοτόπουλο μαριναρισμένο για 24 ώρες, bacon, cheddar, ντομάτα, κρεμμύδι, cheddar sauce, Hannibal sauce και τηγανητές πατάτες, το Crispy Chicken με παναρισμένο στήθος κοτόπουλο, bacon, παρμεζάνα, ντομάτα, ρόκα baby, truffle mayo και τηγανητές πατάτες, αλλά και το τιτανοσάντουιτς GIGA Crispy Chicken Orgasm (όνομα και πράγμα…), με χειροποίητο ψωμάκι, 5 κομμάτια παναρισμένου στήθους κοτόπουλου, πενταπλή μορταδέλα, πενταπλό cheddar, τριπλό τηγανητό αυγό, ντομάτα, iceberg, sweet chili sauce, real mayo και τηγανητές πατάτες… Από την περιγραφή και μόνο εύκολα καταλαβαίνει κανείς γιατί αυτό το σάντουιτς συγκαταλέγεται στα best sellers…

Τα ονειρεμένα αυτά σάντουιτς βγαίνουν σε τρία μεγέθη: πρώτα έχουμε το Medium (15εκ.), έπειτα το Large (22εκ.) και τέλος το… Giga (30εκ.) για τις (πολύ) μεγάλες λιγούρες. Εκτός από σάντουιτς θα βρεις και διάφορα wraps, αρκετά ορεκτικά, σαλάτες, όπως και τις τέλειες τηγανητές φτερούγες (και fingers).  Γενικώς, κάθε μπουκιά και αναστεναγμός…

Δελφών 23, Περιστέρι, 2105716800 και Πανόρμου 115Γ, Αμπελόκηποι, 2106913508

Tik Tok: butchers_sandwiches