12 στέκια για ονειρεμένο street food

Monster Burgers & Beers: Τα burgers που ονειρεύτηκες!

Αν θέλεις να φας το burger της ζωής σου, βρίσκεσαι στο σωστό σημείο

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Monster Burgers & Beers
Monster Burgers & Beers
Monster Burgers & Beers
Monster Burgers & Beers

Monster Burgers & Beers: Εδώ τα burgers, με ονόματα από metal μπάντες, είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές

Πρώτα απ’ όλα μια προειδοποίηση: αν αισθάνεσαι μια απλή λιγούρα ή αν θέλεις να τσιμπήσεις κάτι λίγο, το Monster Burgers & Beers δεν είναι για σένα. Αν, όμως, θέλεις να φας το burger της ζωής σου, αυτό που πάντα ονειρευόσουνα, ξέρεις, από αυτά που καλά καλά δεν χωράνε στο στόμα, τα ζουμερά και πεντανόστιμα, βρίσκεσαι στο σωστό σημείο. Πρωτογένους 8, Ψυρρή, εδώ που χτυπάει η καρδιά της πόλης, σε αμερικάνικο στιλ, με proto metal μουσικές από τα late 60s και από τα 70s. Εδώ τα burgers, με ονόματα από metal μπάντες, είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές. Με μοσχαρίσιο γενναιόδωρο μπιφτέκι 200 γραμμαρίων, άριστες πρώτες ύλες στα πάντα και πατάτες τηγανητές που μένουν αξέχαστες. Πάμε πάλι στους πρωταγωνιστές, έτσι, για να ανοίγει και λιγάκι η όρεξη: 1000Mods (ελληνική μπάντα), που είναι και νέα άφιξη, με το μοσχαρίσιο μπιφτέκι που λέγαμε, γουακαμόλε, iceberg, jalapenos, τσένταρ σος και bbq σε ψωμάκι πατάτας! Κι άλλο ένα, εξίσου τέλειο: Granicus, με μπιφτέκι, τσένταρ, μπέικον, ντομάτα, καραμελωμένα κρεμμύδια, iceberg, μαγιονέζα και μουστάρδα, πάλι σε ψωμάκι πατάτας! Μήπως πεινάς πιο πολύ; Πάρε ένα Monster σε ψωμάκι πρέτσελ, με μπιφτέκι, chili con carne, τσένταρ σος, sweet chili mayo, iceberg, τηγανητό αυγό και τραγανά κολοκυθάκια!

Και τι άλλο θέλει ένα απίθανο burger; Μια παγωμένη μπίρα (ή και περισσότερες). Στο Monster Burgers & Beers θα βρεις κρητική αφιλτράριστη, απαστερίωτη ΑIΞ draft, την εξαιρετική ελληνική μικροζυθοποία Seven Island, επιλογές από αμερικάνικες και αγγλικές ζυθοποιίες και μια έκπληξη με draft κοκτέιλ Μαργαρίτα! Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Κυριακή 13.00-12.00, Παρασκευή και Σάββατο 13.00-01.00.

Extra tip: Από κανένα Athens Street Food Festival δεν έλειψε το Monster Burgers & Beers. Φυσικά, θα το βρεις και στο τρέχον, για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο, το τελευταίο του Μαΐου.