Αυτοκινηση

Subaru Crosstrek: Σχεδιασμένο για διασκέδαση και δράση

Ένα μοντέλο που απευθύνεται σε εκείνους από προγραμματίζουν από ξένοιαστες βόλτες στην πόλη μέχρι συναρπαστικές αποδράσεις στη φύση

97704-195847.jpg
Θωμάς K. Ευθυμίου
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Subaru Crosstrek: Σχεδιασμένο για διασκέδαση και δράση

Subaru Crosstrek: Ένα αυτοκίνητο σχεδιασμένο για διασκέδαση και φτιαγμένο για δράση

Τι είναι

* Το ολοκαίνουργιο Crosstrek είναι ένα μεσαίας κατηγορίας SUV αυτοκίνητο πραγματικά πολλαπλών χρήσεων.

* Ένα μοντέλο που απευθύνεται σε εκείνους από προγραμματίζουν από ξένοιαστες βόλτες στην πόλη μέχρι συναρπαστικές αποδράσεις στη φύση.

* Είναι ο αντικαταστάτης του ευπώλητου XV και το μοντέλο που «περνάει» την Subaru στα SUV επόμενης γενιάς.

Subaru Crosstrek: Σχεδιασμένο για διασκέδαση και δράση

Fast Info

* Tο Crosstrek είναι εξοπλισμένο με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες ασφάλειας EyeSight της Subaru, και διαθέτει την υπεράνω κριτικής και δίχως υπερβολή, ίσως την καλύτερη τετρακίνηση στον κόσμο της αυτοκίνησης.

* Η ονομασία Crosstrek προέρχεται από τον συνδυασμό των λέξεων Crossover και Trekking.

Subaru Crosstrek: Σχεδιασμένο για διασκέδαση και δράση

Γνωριμία

* Ιδανικό για outdoor activities, ένα αυτοκίνητο που ταιριάζει σε κάθε εξόρμηση.

* Οι πιο πρόσφατες τεχνολογίες που προστέθηκαν στην εξελιγμένη παγκόσμια πλατφόρμα της Subaru όπως και ένα εσωτερικό πλαίσιο, μαζί με το Symmetrical AWD που εξελίσσεται διαρκώς εδώ και πάνω από 50 χρόνια, παρέχουν ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση και ξεγνοιασιά.

* Δυναμική σχεδίαση και πλαστικές εξωτερικές λεπτομέρειες που παραπέμπουν στον περιπετειώδη χαρακτήρα του μοντέλου.

*Κεντρική οθόνη αφής 11,6 ιντσών κάθετης διάταξης και εμπρός θύρες USB (τύπου A και C) μέσα από την οποία δεν στερείστε καμία από τις ανέσεις της καθημερινότητάς σας.

* Ακούστε μουσική, διαβάστε τα μηνύματά σας ή μιλήστε στο τηλέφωνο με το πρόσφατο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, ενώ ένα εξελιγμένο σύστημα αναζήτησης σας δίνει πληροφορίες μόλις πληκτρολογήσετε τα πρώτα τρία γράμματα για ένα ευρύ πεδίο θεματολογίας.

* Η μεγάλη οθόνη αφής 11,6 ιντσών επιτρέπει την τύπου «smartphone» χρήση ενώ υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών infotainment όπως τα Apple CarPlay και Android Auto.

Subaru Crosstrek: Σχεδιασμένο για διασκέδαση και δράση

* Ο πίνακας οργάνων είναι αναλογικός σε στροφόμετρο και ταχύμετρο σε όλες τις εκδόσεις. 

* Στο ολοκαίνουργιο Crosstrek τα μπροστινά καθίσματα είναι μελετημένα βάσει των πλέον πρόσφατων ιατρικών ερευνών, και στηρίζουν σταθερά τη λεκάνη για εξαιρετική άνεση στην επιτάχυνση, στις στροφές και στις αναταράξεις σε ανώμαλο οδόστρωμα.

* Επιπλέον, η απορρόφηση των κραδασμών ελαχιστοποιεί τον ανεπιθύμητο εσωτερικό θόρυβο προσφέροντας ασφαλή και άνετη οδηγική εμπειρία, ακόμη και σε μεγάλες διαδρομές.

* Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού των 10 ρυθμίσεων, που διαθέτει διπλή ρύθμιση στη μέση εξασφαλίζοντας ξεκούραστη στάση οδήγησης στις μεγάλες διαδρομές.

* Το νέο Crosstrek διαθέτει ευέλικτο χώρο φόρτωσης 328 λίτρων, ενώ ξεχωρίζουμε την εύκολα προσβάσιμη πίσω πόρτα με τη βολική θέση της χειρολαβής.

* Στο εσωτερικό του πορτμπαγκαζ, οι πρακτικοί γάντζοι και στις δύο πλευρές σάς βοηθούν να ασφαλίζετε τις αποσκευές ή να κρεμάτε μικροαντικείμενα

* Τα προστατευτικά της πίσω πόρτας και των πλαϊνών μαρσπιέ διαθέτουν αντιολισθητική, ανθεκτική στις γρατσουνιές υφή.

Subaru Crosstrek: Σχεδιασμένο για διασκέδαση και δράση

Ασφάλεια

* Τα πλέον πρόσφατα συστήματα ασφαλείας του νέου Crosstrek παρέχουν σε οποιονδήποτε - από νεότερους έως πιο έμπειρους οδηγούς - απολαυστική αλλά και σίγουρη οδήγηση σε κάθε περίσταση.

* Επιπλέον του EyeSight νέας γενιάς V4το Crosstrek διαθέτει σύστημα ραντάρ εμπρός/πλάι καθώς και γωνιακούς προβολείς LED που συμβάλλουν στη μείωση του κινδύνου ατυχημάτων με αυτοκίνητα, ποδηλάτες και πεζούς στις διασταυρώσεις.

* Επιπλέον, ο εμπρός γωνιακός πλευρικός αερόσακος SRS βοηθά στην αποτροπή σύγκρουσης των μπροστινών επιβατών σε περίπτωση ατυχήματος.

* Μια επιπλέον ευρυγώνια κάμερα λειτουργεί με το σύστημα της διπλής στερεοσκοπικής κάμερας για να ενισχύει την ανίχνευση πεζών και ποδηλάτων σε χαμηλές ταχύτητες.

Subaru Crosstrek: Σχεδιασμένο για διασκέδαση και δράση

Στον δρόμο

* Το νέο Crosstrek χρησιμοποιεί τον κινητήρας Subaru e-Boxer που προσφέρει σπορ αλλά άνετη και αθόρυβη οδήγηση, φιλική προς το περιβάλλον, ακόμη και σε κακοτράχαλους δρόμους.

* Ο νέας γενιάς e-Boxer συνδυάζει τον γνωστό μας 4-κίλυνδρο επίπεδο 2-λιτρο κινητήρα Boxer των 136 ίππων με έναν ηλεκτροκινητήρα 17 ίππων για ισχυρή, άμεση ροπή και επιτάχυνση με φυσική αίσθηση απόκρισης.

* Σε συνδυασμό με το αυτοματοποιημένο κιβώτιο CVT Lineartronic, το αποτέλεσμα είναι ομαλή και ισχυρή απόδοση για άνετη και απολαυστική οδήγηση.

* Απόσταση από το έδαφος 22 εκ.

Τετρακίνηση

* Η Συμμετρική Τετρακίνηση και η βελτιωμένη δυναμική οδήγησης κάνουν ασφαλή και ευχάριστη την οδήγηση ακόμα και στους δύσκολους δρόμους.

* Επιπλέον, οι οδηγοί είναι ξένοιαστοι γνωρίζοντας ότι με το εξελιγμένο X-MODE είναι εύκολο να ξεκολλήσουν από τη λάσπη, το χιόνι ή το χώμα.

* Ενδεικτικό το που έχουν ανεβάσει το επίπεδο της τετρακίνησης οι Ιάπωνες, είναι το γεγονός ότι το σύστημα X-MODE λειτουργεί και στην όπισθεν!

* Επισημαίνουμε το διπλής λειτουργίας X Dual X-MODE με την εύκολη εναλλαγή ανάμεσα σε SNOW/DIRT ή D.SNOW/ MUD που μέσω της οθόνης αφής προσαρμόζει την οδήγηση στις συνθήκες που επικρατούν.

* Επίσης ανάλογα με το στιλ οδήγησής σας, το Subaru Intelligent Drive (SI-DRIVE) προσαρμόζει την απόκριση του κινητήρα προσφέροντας άμεση ισχύ και ευελιξία σε σχεδόν οποιαδήποτε συνθήκη.

Subaru Crosstrek: Σχεδιασμένο για διασκέδαση και δράση

Τιμές

* Οι τιμές της γκάμας Crosstrek αρχίζουν από τις 41.945 ευρώ για την έκδοση 2.0i e-Boxer Style CVT AWD MHEV 136.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ