Αυτοκινηση

Το επίσημο ντεμπούτο της BYD στην ελληνική αγορά έγινε στο εμβληματικό Ζάππειο

Η μάρκα συνεχίζει να προσφέρει καινοτόμες και προσιτές οικολογικές λύσεις στους Ευρωπαίους καταναλωτές

97704-195847.jpg
Θωμάς K. Ευθυμίου
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το επίσημο ντεμπούτο της BYD στην ελληνική αγορά έγινε στο εμβληματικό Ζάππειο

BYD: Ο Όμιλος Σφακιανάκη ανακοίνωσε την πώληση των αυτοκινήτων της εταιρείας στην Ελλάδα - Η εκδήλωση στο Ζάππειο

* Ο Όμιλος Σφακιανάκη ενισχύει περαιτέρω το ρόλο του στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου και θα διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στη διάδοση της ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας.

Το επίσημο ντεμπούτο της BYD στην ελληνική αγορά έγινε στο εμβληματικό Ζάππειο

Η είδηση

* Ο Όμιλος Σφακιανάκη ανακοίνωσε την έναρξη των πωλήσεων στην ελληνική αγορά των επιβατικών αυτοκινήτων της BYD, του κορυφαίου κατασκευαστή οχημάτων Νέας Ενέργειας στον κόσμο (New Energy Vehicles). Η εκδήλωση έλαβε μέρος στις 20 Μαρτίου, στον εξωτερικό και εσωτερικό χώρο του Ζάππειου, ενώ οι επίτιμοι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να δουν πρώτοι μία σειρά συναρπαστικών ηλεκτρικών αυτοκινήτων. 

* Παράλληλα, σηματοδότησε ένα ακόμη ορόσημο για τη BYD στην Ευρώπη, αποτελώντας το πρώτο λανσάρισμά της  για το 2024, καθώς η μάρκα συνεχίζει να προσφέρει καινοτόμες και προσιτές οικολογικές λύσεις στους Ευρωπαίους καταναλωτές.

Το επίσημο ντεμπούτο της BYD στην ελληνική αγορά έγινε στο εμβληματικό Ζάππειο

Η BYD

* Η κινεζική ΒΥD (Build Your Dreams), παγκοσμίως γνωστή για την πρωτοποριακή της τεχνογνωσία στην ανάπτυξη μπαταριών ισχύος και την καινοτομία στις φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες για ένα πιο βιώσιμο μέλλον,  με όραμα τη μείωση της θερμοκρασίας της Γης κατά 1°C (‘’Cool the Earth by 1°C’’), κάνει διαθέσιμη στο ελληνικό κοινό την ευρεία γκάμα των ηλεκτρικών και Plug-In Hybrid αυτοκινήτων της, εφοδιασμένων με προηγμένη τεχνολογία, ελκυστική σχεδίαση και κορυφαία ενεργητική και παθητική ασφάλεια.

* Τα δύο πρώτα μοντέλα της BYD, που διανέμονται στη χώρα μας από τον Όμιλο Σφακιανάκη, είναι το compact μικρομεσαίο BYD Atto 3 (C-SUV) και το πολυτελές BYD Seal (D-Sedan), ενώ θα ακολουθήσουν το μικρομεσαίο πόλης BYD Dolphin (C-Hatchback) και το ΒΥD Seal U (D-SUV), το οποίο θα είναι διαθέσιμο τόσο σε έκδοση αμιγώς ηλεκτρική (BEV), όσο και σε έκδοση Plug-In Ηybrid (PHEV).

Το επίσημο ντεμπούτο της BYD στην ελληνική αγορά έγινε στο εμβληματικό Ζάππειο

Οι τοποθετήσεις

* Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Σφακιανάκη, κος Σταύρος Π. Τάκη, παρουσίασε τη στρατηγική του ομίλου και το όραμα της επόμενης ημέρας, αποκαλύπτοντας παράλληλα τη νέα εταιρική ταυτότητα του ομίλου, η οποία σηματοδοτεί το επόμενο κεφάλαιο μίας μακροχρόνιας και δυναμικής πορείας και ανέφερε:  «Ο Όμιλος Σφακιανάκη, με 65 χρόνια εμπειρίας, αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της σύγχρονης αυτοκινητιστικής ιστορίας της Ελλάδας. Το εμπνευσμένο όραμα, η ξεκάθαρη στρατηγική, οι επενδύσεις που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια καθώς και το ανθρώπινο δυναμικό μας, συντελούν στην επιτυχία του Ομίλου. Έχουμε την τιμή, να καλωσορίσουμε στη μεγάλη οικογένεια του Ομίλου Σφακιανάκη τον κορυφαίο κατασκευαστή οχημάτων Νέας Ενέργειας στον κόσμο, τη BYD, και μαζί να οδηγήσουμε τις εξελίξεις για ένα πιο βιώσιμο μέλλον και στην Ελλάδα». 

* Aπό την πλευρά της BYD, o κος Michael Shu, Managing Director BYD Europe, καλωσόρισε τον Όμιλο Σφακιανάκη στην οικογένεια της BYD: «Πρόκειται για το πρώτο εθνικό λανσάρισμα της BYD στην Ευρώπη για τη φετινή χρονιά, καθιστώντας τη συνεργασία μας με τον Όμιλο Σφακιανάκη στην Ελλάδα ιδιαίτερα σημαντική. Μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα και μία αμοιβαία δέσμευση και είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή ενός πολύ υψηλού επιπέδου πωλήσεων και υπηρεσιών after sales στους Έλληνες καταναλωτές».

Το επίσημο ντεμπούτο της BYD στην ελληνική αγορά έγινε στο εμβληματικό Ζάππειο

Το δίκτυο

* Πανελλαδικό δίκτυο εκθέσεων και service.

* Τα δύο πρώτα καταστήματα BYD βρίσκονται στην Αθήνα (Λεωφ. Κηφισίας 57, Μαρούσι και Λεωφ. Αθηνών 173 & Λ. Κηφισού), όπου οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να δουν από κοντά σε πρώτη φάση, τα ηλεκτρικά Atto 3 και Seal, να τα οδηγήσουν και να τοποθετήσουν τις παραγγελίες τους άμεσα.

* Σύντομα θα υλοποιηθεί η επέκταση τόσο του δικτύου λιανικής όσο και του δικτύου εξουσιοδοτημένων συνεργατών σε όλη την Ελλάδα.

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ