Αυτοκινηση

To νέο SΕΑΤ Ibiza σε συνδέει 100% με την πόλη

Πόσο σύγχρονος οδηγός είσαι;

sgdi.jpg
Μαριάννα Μαρμαρά
ΤΕΥΧΟΣ 657
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
atk_1610.jpg
© Θανάσης Καρατζάς

Νεανικό στιλ, λειτουργικότητα και άνεση. Όταν τρέχεις στην πόλη για να είσαι στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή, έχεις απαιτήσεις. Από το γραφείο σε μια after βόλτα και από το σπίτι στις διαδρομές που ανακαλύπτεις την Αθήνα ξανά με το αυτοκίνητό σου, εκτός από το καλύτερο ζητάς και το διαφορετικό.

Start Moving! Το μότο του νέου SEAT Ibiza δεν ταιριάζει μόνο στις καθημερινές μετακινήσεις αλλά και στα πρωινά του Σαββατοκύριακου που τρέχω... αλλιώς, πηγαίνοντας να γράψω ως runner τα δικά μου χιλιόμετρα σε μια αγαπημένη διαδρομή κοντά στου Φιλοπάππου.

atk_1737.jpg

Φτιαγμένο για να κινητοποιεί πνεύμα και σώμα, το νέο SEAT Ibiza είναι ένα πανέμορφο αυτοκίνητο πόλης στο πλευρό κάθε σύγχρονου οδηγού. Θέλεις να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τη διαδρομή; Από το Adaptive Cruise Control και το Front Assist έως το Σύστημα Ανίχνευσης Κούρασης, τα υψηλής τεχνολογίας χαρακτηριστικά του σου το επιτρέπουν. Θέλεις να είσαι πραγματικά συνδεδεμένος; O διαθέσιμος επαγωγικός φορτιστής κινητού τηλεφώνου με ενισχυτή GSM, ένα από τα πολλά ατού της 5ης γενιάς Ibiza, είναι εκεί για σένα ακόμα και όταν είσαι στο βουνό ώστε να ποστάρεις στα social τις επιδόσεις σου χωρίς καθυστέρηση.

atk_1764.jpg
©Θανάσης Καρατζάς

Και η νέα σπορ έκδοση FR του SEAT Ibiza, που έχει σπορ ανάρτηση και προσανατολισμό για τους πιο απαιτητικούς  οδηγούς, δίνει ρυθμό σε κάθε σου κίνηση. Μπορείς να αφήσεις την άνοιξη να σου κάνει παρέα από την πανοραμική ηλιοροφή. Να νιώσεις τη δυναμικότητά του στις ζάντες αλουμινίου έως 18 ίντσες και την αεροδυναμική οδήγηση που προσφέρει. Να κάνεις μια δήλωση αισθητικής on the road, αλλά και in the city. Γιατί ποτέ δεν πειράζει να κάνεις λίγη επίδειξη. Ειδικά τώρα που μπορείς να το αποκτήσεις με τα χρώματα, υφάσματα και φινιρίσματα ταπετσαρίας που θέλεις. Η προπόνηση έχει φτάσει στο τέλος της, η Αθήνα από ψηλά είναι πάντα ωραία και η επιστροφή στο κέντρο της πόλης με το SEAT Ibiza είναι συναρπαστική. Φύγαμε; Φύγαμε!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ