Life

Εσύ σε ποιον θα έλεγες πρώτα ότι κέρδισες 120 εκατομμύρια; Θέσαμε σε περαστικούς τα κρίσιμα ερωτήματα ενός υπερτυχερού

Η τύχη φαίνεται να χτυπάει την πόρτα μας και όλοι πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι!

Λήδα Πυλαρινού
Λήδα Πυλαρινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
οπαπ_ερωτησεις

Η Athens Voice ρωτάει περαστικούς τα 3 κρίσιμα ερωτήματα με αφορμή το παιχνίδι που μοιράζει 120 εκατ. και ήρθε στην Ελλάδα


@athensvoiceofficial

Εσύ τι θα έκανες με 120.000.000€🤑 Με ποιον θα μοιραζόσουν αυτά τα νέα;;🤔

♬ original sound - AthensVoice

Όλοι έχουμε σκεφτεί πώς θα ήταν η ζωή αν είχαμε περισσότερα λεφτά. Θα μπορούσαμε άραγε να κάνουμε όλα όσα βλέπουμε στις λαμπερές κινηματογραφικές παραγωγές; Η Athens Voice βγήκε στο δρόμο, ρώτησε περαστικούς και συγκέντρωσε τα πιο κρυφά τους μυστικά σε τρία ρεαλιστικά και κυρίως διασκεδαστικά βίντεο.

«Αν λοιπόν μια μέρα μάθαινα πως έχω κερδίσει 120 εκατομμύρια, για αρχή θα προσπαθούσα να παραμείνω ψύχραιμη» αποκαλύπτει η Ελένη. Το επόμενο ερώτημα είναι ποιον θα ενημερώσεις πρώτο. Πρόσεχε, η απόφαση σου πρόκειται να καθορίσει το μέλλον των σχέσεών σου, αλλά και των χρημάτων σου. Ίσως βέβαια, η πραγματική τύχη κρύβεται στη δυνατότητα να προσφέρεις αγάπη στον κόσμο γύρω σου. Ποιος ξέρει; Είτε ξύπνησες με διαίσθηση και αέρα νικήτη είτε όχι, πρέπει να είσαι έχει σκεφτεί τις δικές σου απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα, επειδή επιτέλους η τύχη φαίνεται να χτυπάει την πόρτα μας και όλοι πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ