Ελλαδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Φτάνει στις φυλακές η κλήση για κατάθεση

Τι είπε ο δικηγόρος της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρούλα Πισπιρίγκου: Φτάνει στις φυλακές η κλήση για κατάθεση
Ρούλα Πισπιρίγκου © EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στον Κορυδαλλό το Ανθρωποκτονιών για τον θάνατο Μαλένας και Ίριδας.

Στις φυλακές Κορυδαλλού καταφτάνουν εντός της ημέρας οι άντρες το Ανθρωποκτονιών προκειμένου να επιδώσουν την κλήση για ανωμοτί κατάθεση στην Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς καλείται να δώσει εξηγήσεις για τους θανάτους των παιδιών της, Ίριδας και Μαλένας.

O δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, σημείωσε, μεταξύ άλλων, πως η πελάτης του συνεχίζει να δηλώνει αθώα, ενώ πιστεύει πως προσπαθούν να της φορτώσουν τους θανάτους των τριών παιδιών της.

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος παράλληλα τόνισε πως η ίδια δεν έχει πλέον καμία επαφή με τον σύζυγό της και συμπλήρωσε πως: «Η ίδια είπε ότι έχει απόλυτη ανάγκη την ηθική στήριξη τουλάχιστον από τον σύζυγό της. “Με κατηγορούν όλοι οι υπόλοιποι με κατηγορεί και ο σύζυγος που ζήσαμε τόσα χρόνια μαζί και αποκτήσαμε αυτά τα παιδιά’”. “Δεν θα έπρεπε να πιστεύει ποτέ ότι θα μπορούσε να στραφεί ενάντια στα παιδιά της”, αυτά είναι τα λόγια της».

Ρούλα Πισπιρίγκου - Δολοφονία Τζωρτζίνας: Τέσσερα νέα στοιχεία στη δικογραφία

Στο μεταξύ, τέσσερα νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας προστέθηκαν στη δικογραφία. Σύμφωνα με το Mega, το πρώτο στοιχείο αφορά στην ολοκλήρωση του γονιδιακού ελέγχου. Οι γιατροί στο Ωνάσειο Νοσοκομείο πιστοποίησαν ότι η Τζωρτζίνα δεν είχε κανένα γονιδιακό πρόβλημα και απέκλεισαν οποιοδήποτε κληρονομικό ζήτημα, σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες.

Ακόμη, εντάχθηκαν άγνωστα μέχρι σήμερα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά και ορισμένες μαγνητοφωνημένες συζητήσεις που είχαν μεταξύ τους μέσω χρήσης διαδικτυακής εφαρμογής. Τις μαγνητοφωνήσεις φέρεται να της είχε κάνει η 33χρονη.

Το τρίτο στοιχείο που προστέθηκε στον φάκελο της δικογραφίας είναι ο έλεγχος πατρότητας για την Τζωρτζίνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από τον έλεγχο αποδείχτηκε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είναι ο πατέρας του κοριτσιού.

Στη δικογραφία συμπεριλήφθηκε και η έκθεση της παιδοψυχολόγου, η οποία διατυπώνει τις εκτιμήσεις της σχετικά με τις ζωγραφιές του παιδιού.

Η δικογραφία για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας αναμένεται να διαβιβαστεί στον εισαγγελέα για να προτείνει προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών για την παραπομπή ή μη της Ρούλας Πισπιρίγκου σε δίκη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ