Ελλαδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καλείται ως ύποπτη και για τους θανάτους Μαλένας - Ίριδας

Μέσα στην εβδομάδα θα ενημερωθεί και θα λάβει προθεσμία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρούλα Πισπιρίγκου: Καλείται ως ύποπτη και για τους θανάτους Μαλένας - Ίριδας
Ρούλα Πισπιρίγκου © EUROKINISSI

Ρούλα Πισπιρίγκου - Πάτρα: Καλείται ως ύποπτη να δώσει εξηγήσεις για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας.

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρα, καθώς οι εισαγγελείς, Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου, καλούν τη Ρούλα Πισπιρίγκου, να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτη για την ανθρωποκτονία της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.

Οι δύο εισαγγελείς πρωτοδικών, αφού μελέτησαν το φάκελο της προανακριτικής δικογραφίας, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η μοναδική ύποπτη είναι η μητέρα των παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρμόδιοι αξιωματικοί, αναμένεται άμεσα, πιθανότατα και εντός της εβδομάδας, να μεταβούν στις φυλακές Κορυδαλλού , όπου κρατείται η 33χρονη προκειμένου να την ενημερώσουν και να της δώσουν προθεσμία ,ώστε η ίδια και οι συνήγοροί της να ενημερωθούν για τα στοιχεία της δικογραφίας και να προετοιμάσουν τις αναγκαίες εξηγήσεις.

Όταν ολοκληρωθεί το στάδιο παροχής εξηγήσεων τότε η δικογραφία θα επιστρέψει στους εισαγγελείς για να αποφασίσουν εάν θα ασκηθεί νέα ποινική δίωξη σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο φάκελος της δικογραφίας εκτός από την ιατροδικαστική έκθεση, που καταλήγει στο συμπέρασμα ότι αιτία θανάτου των παιδιών ήταν η ασφυξία, περιλαμβάνονται και περισσότερες από πενήντα καταθέσεις γιατρών, νοσηλευτών, τραυματιοφορέων και προσώπων από το συγγενικό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ολοκληρώθηκε η ανάκριση για Τζωρτζίνα

Την ίδια ώρα, τελείωσε η ανακριτική έρευνα για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. Η 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα η οποία ερεύνησε την υπόθεση μέσα σε 2,5 μήνες ολοκλήρωσε την ανάκριση και τις επόμενες ημέρες η δικογραφία θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα για να διατυπώσει την πρότασή του προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών τα μέλη του οποίου στη συνέχεια με βούλευμά τους θα αποφασίσουν για την παραπομπή ή μη της κατηγορούμενης σε δίκη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ