Ελλαδα

Αρκάς: Το συγκλονιστικό σκίτσο για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Μια μάνα με το παιδί της αγκαλιά απέναντι σε ρωσικό τανκ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το νέο σκίτσο του Αρκά για τον πόλεμο στην Ουκρανία
Το νέο σκίτσο του Αρκά για τον πόλεμο στην Ουκρανία © Arkas - The Original Page/Facebook

Συγκλονίζει ο Αρκάς στο σκίτσο του για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Η μάνα με το παιδί στην αγκαλιά απέναντι στο ρωσικό τανκ.

Ο Αρκάς συνεχίζει να αναφέρεται στον πόλεμο στην Ουκρανία και τη ρωσική εισβολή. Με το σκίτσο που δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook σήμερα Κυριακή 20 Μαρτίου 2022, ο γνωστός σκιτσογράφος κάνει νέα αναφορά στον ρωσο-ουκρανικό πόλεμο, ο οποίος συνεχίζεται για 25η ημέρα.

Με τις μάχες στη Μαριούπολη να είναι σφοδρές και να έχουν μεταφερθεί στο κέντρο της πόλης, και το τελευταίο εμπόδιο πριν από την Οδησσό, το Μικολάιβ, να βομβαρδίζεται συνεχώς, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν προχωρά σε έναν αργό πόλεμο φθοράς, βομβαρδίζοντας κατοικημένες περιοχές, μπλοκάροντας ανθρωπιστικούς διαδρόμους και πολιορκώντας πόλεις.

Το σκίτσο του Αρκά για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Ο Αρκάς, στο σκίτσο του για τον πόλεμο στην Ουκρανία, παρουσιάζει μια μάνα με το παιδί της αγκαλιά να έχει γονατίσει και απέναντί της να βρίσκεται ένα ρωσικό τανκ.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, oι πρόσφυγες από την Ουκρανία έφθασαν τα 3,3 εκατομμύρια. Το 90% των Ουκρανών προσφύγων είναι γυναίκες και παιδιά. Οι άνδρες, ηλικίας 18 έως 60 ετών, μπορούν να επιστρατευτούν και οφείλουν να παραμείνουν στη χώρα τους.

Με αυτό το σκίτσο για την Ουκρανία ο Αρκάς λέει «Καλημέρα» σε όσους μπαίνουν στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αρκάς είχε δώσει «αιχμηρή» απάντηση σε όσους είχαν αντιδράσει στην «πειραγμένη» φωτογραφία με Πούτιν, Χίτλερ και Στάλιν, την οποία είχε δημοσιεύσει στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ