Ελλαδα

Αρκάς: Η απάντησή του για τη φωτό με Χίτλερ, Στάλιν και Πούτιν

Η «αιχμηρή» ανάρτηση και οι αντιδράσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Προφήτης του Αρκά και η φωτογραφία με Πούτιν, Στάλιν και Χίτλερ
Ο Προφήτης του Αρκά και η φωτογραφία με Πούτιν, Στάλιν και Χίτλερ © Arkas - The Original Page/Facebook

Ο Αρκάς απάντησε για τη φωτογραφία με Πούτιν, Χίτλερ και Στάλιν. Το σκίτσο με την απάντησή του σε όσους αντέδρασαν.

Ο Αρκάς δίνει τη δική του απάντηση σε όσους αντέδρασαν μετά το photoshop σε φωτογραφία, όπου εμφανίζονται ο Βλαντίμιρ Πούτιν, ο Αδόλφος Χίτλερ και ο Ιωσήφ Στάλιν. Ο γνωστός σκιτσογράφος απάντησε με «καυστικό» σκίτσο.

Ο Αρκάς ανήρτησε μια «πειραγμένη» φωτογραφία, στη οποία ο Βλαντίμιρ Πούτιν παρουσιάζεται ως παιδί του Χίτλερ και του Στάλιν.

Πρόκειται για μια παλιά οικογενειακή φωτογραφία, ξεθωριασμένη από το πέρασμα του χρόνου, η οποία έχει υποστεί ειδική επεξεργασία, προκειμένου ο σκιτσογράφος να στείλει νέο μήνυμα για τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Την ώρα που ο Πούτιν δεν σταματά να επαναλαμβάνει τους ισχυρισμούς του περί... αποναζιστικοποίησης στην Ουκρανία, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι ξεκαθαρίζει ότι η χώρα του βρίσκεται αντιμέτωπη με εγκλήματα πολέμου, τα οποία τελευταία φορά είχαν συμβεί κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, όταν οι Γερμανοί Ναζί είχαν καταλάβει τα εδάφη, καθώς προχωρούσαν προς τη Μόσχα, έχοντας εισβάλει στην τότε Σοβιετική Ένωση.

 

 

Ο Αρκάς για τη φωτογραφία με Πούτιν, Στάλιν και Χίτλερ - Το σκίτσο και η απάντηση στους επικριτές

Στο νέο του σκίτσο που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, ο Αρκάς δίνει τη δική του απάντηση σε όλους εκείνους που αντέδρασαν μετά τη δημοσίευση της επίμαχης φωτογραφίας.

«Ο τρόπος που αντιδρούν όταν μιλήσεις, αποδεικνύει γιατί δεν έπρεπε να παραμείνεις σιωπηλός» αναφέρει με νόημα ο «Προφήτης» του Αρκά.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ