Ελλαδα

Αρκάς: Το σκίτσο του για την ουκρανική κρίση που συνεχίζεται

Δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα του στο facebook

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το σκίτσο του Αρκά για τον πόλεμο στην Ουκρανία
Το σκίτσο του Αρκά για τον πόλεμο στην Ουκρανία © Arkas - The Original Page/Facebook

Ο Αρκάς με σκίτσο του στο Facebook αναφέρεται στον ρωσο-ουκρανικό πόλεμο που συνεχίζεται. Το νέο του σχόλιο για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ο Αρκάς, στο νέο του σκίτσο, αναφέρεται στον πόλεμο στην Ουκρανία, ο οποίος συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Η Ρωσία δεν σταματά να βομβαρδίζει πόλεις, την ώρα που η Ουκρανία αντιστέκεται και καλεί τη Δύση να βοηθήσει περισσότερο για να σταματήσει ο πόλεμος.

Στο σκίτσο του ο Αρκάς παρουσιάζει δύο άνδρες, οι οποίοι κρατούν ρόπαλα και φορούν προβιές να συζητούν για τον ρωσο-ουκρανικό πόλεμο. «Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, βρισκόμαστε ήδη στον έβδομο αιώνα μετά την ουκρανική κρίση» αναφέρει ο ένας από τους δύο.

Η πρόσφατη επίθεση στο πυρηνικό εργοστάσιο στη Ζαπορίγια προκάλεσε παγκόσμια ανησυχία για το ενδεχόμενο να επαναληφθεί το Τσερνόμπιλ. Παράλληλα, ο φόβος για μια γενικευμένη σύρραξη παραμένει. Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο είχε ισχυριστεί ότι οι σκληρές κυρώσεις από την Ευρώπη, «ωθούν τη Ρωσία προς έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αρκάς δημοσιεύει σκίτσο για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Στις αρχές του μηνός είχε δημοσιεύσει σκίτσο με τον ετοιμοπόλεμο Μάρτιο να φορά κράνος.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ