Ελλαδα

Πετρούπολη: Αρνείται όλες τις κατηγορίες για βιασμό o νηπιαγωγός

Τι λέει ο πατέρας του παιδιού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πετρούπολη: Αρνείται όλες τις κατηγορίες περί βιασμού ο 31χρονος νηπιαγωγός
Κακοποίηση - βιασμός ανηλίκου © Pixabay / thisguyhere

Πετρούπολη: Αρνείται όλες τις κατηγορίες για βιασμό του 4χρονου μαθητή του, o 31χρονος νηπιαγωγός.

Αρνείται την κατηγορία ότι κακοποίησε σεξουαλικά 4χρονο μαθητή του, μέσα στις τουαλέτες του σχολείου, ο 31χρονος νηπιαγωγός από την Πετρούπολη. Μέσω της συνηγόρου του, αρνείται κατηγορηματικά όλα όσα του αποδίδονται, δίνοντας βάση σε στοιχεία, που όπως θα ισχυριστεί και στον ανακριτή, τον αθωώνουν.

«Η ιατροδικαστική έκθεση είναι απόλυτα καθαρή και αντιστοίχως, ο ειδικός παιδοψυχολόγος που έχει εξετάσει το παιδί, το πόρισμά του είναι ότι υπάρχει μία πλήρης σύγχυση μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας στο μυαλό του παιδιού», σημείωσε η δικηγόρος του νηπιαγωγού, Έφη Λακμέτα.

Αύριο, Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, ο νηπιαγωγός αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή, έχοντας στο πλάι του, σύμφωνα με τη δικηγόρο του, τόσο τους υπόλοιπους γονείς του σχολείου όσο και τους συναδέλφους του, οι οποίοι προτίθενται να καταθέσουν προς υπεράσπιση του.

«Έχουν καταρριφθεί πλήρως οι ισχυρισμοί και οι καταθέσεις των γονέων, είναι πλήρως αντιφατική η κατάθεση του παιδιού με την κατάθεση των γονέων. Από την πρώτη στιγμή είναι όλοι οι γονείς και το προσωπικό υπέρ του ανθρώπου που καταγγέλλεται και θα καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης», πρόσθεσε η δικηγόρος του νηπιαγωγού.

Στον ανακριτή θα παρουσιαστούν και οι γονείς του παιδιού, οι οποίοι έχουν κληθεί να μεταφέρουν τα όσα λένε ότι τους εκμυστηρεύτηκε το παιδί τους.

Πετρούπολη - Πατέρας 4χρονου: Aυτός μπορεί να ισχυριστεί ότι το παιδί λέει ψέματα

Απόλυτη εμπιστοσύνη στις ανατριχιαστικές περιγραφές του παιδιού του συνεχίζει να έχει ο πατέρας του, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή «live news», αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ο νηπιαγωγός να επιχειρήσει να βγάλει ψεύτη το παιδί του.

«Ούτε ένα τηλέφωνο δεν με έχει πάρει η διευθύντρια να ρωτήσει πώς είναι το παιδί μου. Ούτε ένα τηλέφωνο δεν με έχει πάρει. Ντροπή της. Κάνω εικόνα στο μυαλό μου και θέλω να πάω να τον… τέλος πάντων… Δε θέλω ούτε να τα σκέφτομαι. Εγώ είμαι τρελαμένος. Αυτός μπορεί να ισχυριστεί ότι το παιδί είναι μικρό και λέει ψέματα και ένα κάρο», τόνισε ο πατέρας του παιδιού.

«Το παιδί δείχνει ότι δεν το έχει καταλάβει. Ευτυχώς. Την Παρασκευή ήμασταν τέσσερις ώρες, δίναμε δικογραφία στην ΓΑΔΑ. Όπου έχουμε πάει τα είπε όλα. Πήγε το παιδί ιατροδικαστή, το εξέτασε, πήγαμε σε παιδοψυχολόγο για να του μιλήσει», συνέχισε ο πατέρας του 4χρονου.

Αύριο, στον φάκελο της υπόθεσης, θα συμπεριλαμβάνεται τόσο ένα σύντομο, πρώτο πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης του παιδιού, όσο και η έκθεση του ειδικού παιδοψυχολόγου, προκειμένου ο ανακριτής να έχει στα χέρια του αρκετά στοιχεία ώστε να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για την ορθότητα της καταγγελίας και να αποφασίσει για την τύχη του νηπιαγωγού.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ