- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έγκλημα στο Ρέθυμνο: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 49χρονος δράστης
Σκότωσε 47χρονη στο κατάστημά της και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε
Έγκλημα στο Ρέθυμνο: Σκότωσε 47χρονη με κυνηγετική καραμπίνα και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται μετά από νέο πολύωρο χειρουργείο ο δράστης της εν ψυχρώ εκτέλεσης 47χρονης γυναίκας μέσα στην επιχείρηση που διατηρούσε στον Πάνορμο στο Ρέθυμνο.
Ο 49χρονος αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου οι γιατροί αφού σταθεροποίησαν την κατάσταση του έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του στο Ηράκλειο προκειμένου να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση.
Σύμφωνα με το cretapost.gr, η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου είναι σοκαρισμένη από το αποτρόπαιο έγκλημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην τουριστική περιοχή του Πανόρμου, με θύμα μία 47χρονη γυναίκα. Ο δράστης μπήκε στην επιχείρηση fish spa που διατηρούσε το θύμα και την πυροβόλησε στην πλάτη. Στη συνέχεια έφυγε και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με την κυνηγετική καραμπίνα που έφερε.
Όπως αναφέρει το neakriti.gr, ο 49χρονος φαίνεται ότι και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές. Από το περιστατικό φέρεται να είναι τραυματισμένο και τρίτο άτομο, πιθανόν τουρίστας, ο οποίος μάλιστα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Η 47χρονη γυναίκα δεν καταγόταν από την Κρήτη, ήταν παντρεμένη με δύο παιδιά, και η οικογένειά της μένει στο χωριό Ρουμελί Μυλοποτάμου, ενώ η ίδια δραστηριοποιούνταν επιχειρηματικά στο Πάνορμο.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτικά τι θα ισχύσει
Στα 7 εκατ. ευρώ το παράνομο όφελος
Το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας
Μενδώνη: Η συνεργασία Ελλάδας και Ιταλίας αποτελεί πρότυπο για τον επαναπατρισμό πολιτιστικών αγαθών
Πόσο θα διαρκέσουν - Τι πρέπει να προσέξετε
Πότε ολοκληρώνονται οι αθλητικές εγκαταστάσεις
Το πρώτο βήμα προς τη χιλιομετρική χρέωση έχει ήδη γίνει στην Ολυμπία Οδό
Ξεκάθαρο μήνυμα του υπουργού Τουρνά προς τους ιδιοκτήτες
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης και σταθεροποίησης
Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης
Επεκτείνεται η πολιτιστική πρωτοβουλία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στις 22 και 23 Ιουνίου στο Γαλλικό Ινστιτούτο - Είσοδος ελεύθερη
Αυτοσυγκράτηση ζήτησε η πρόεδρος
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2026 στις 19:30, στο κτίριο ΣΑΚΑ του Κολλεγίου Αθηνών
Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο αντίο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.