- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αμηχανία στο πλατό του Mega για τη λέξη που ξεστόμισε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος
Ο παρουσιαστής ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές
Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη σχολίασαν τα ρεπορτάζ για Παπανώτα - Βουλγαράκη
Αμηχανία έφερε στο πλατό της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega» το σχόλιο που έκανε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, για το ρεπορτάζ εφημερίδας σχετικά με όσα είπε ο Δημήτρης Παπανώτας για την Ελένη Βουλγαράκη.
Συγκεκριμένα, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη διάβαζαν τις πρωινές εφημερίδες, όταν έπεσαν σε δημοσίευμα για το σχόλιο που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας για την απόφαση της Ελένης Βουλγαράκη να πάει στην Πορτογαλία, όπου αγωνίζεται ο αγαπημένος της Φώτης Ιωαννίδης.
«Δεν θα σχολιάσω, είναι δυνατόν να το πεις αυτό;», ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη, με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να διαβάζει το σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα για την Ελένη Βουλγαράκη και να λέει: «Ωραίο, μαλ…κα». Αμέσως ο παροιυσιστής ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές και πρόσθεσε: «Παραφερθήκαμε, παιδιά, μας ξέφυγε αυτό. Θέλω να πω ότι έχει πολύ μεγάλη πλάκα, λέει κάποιος κάτι… Εγώ θέλω να πω κάτι. Παιδιά τις εκπομπές σας τις δίνουνε, όχι για να κάνει ο ένας κριτική στην άλλη κριτική. Για να παρουσιάζετε καμιά είδηση σας τις δίνουν», συνέχισε ο δημοσιογράφος. «Τη δουλειά τους κάνουν οι άνθρωποι, το βγάζουν το ψωμί της δουλειάς τους. Το ‘χουν χρόνια οι άνθρωποι αυτοί», του απάντησε η Ανθή Βούλγαρη.
«Ναι ρε παιδί μου, αυτό… παιδιά, ο ένας είπε αυτό. Και είπε μια κουβέντα ο ένας, είπε ένα σχόλιο ο ένας, είπε μια κουβέντα ο άλλος… και βγαίνουν τώρα τόσες εκπομπές και σχολιάζουν και διαρκεί αυτό το γαϊτανάκι. Ποιον ενδιαφέρει αυτό; Δέκα ανθρώπους ενδιαφέρει. Λίγο να συγκεντρωθούμε. Γιατί ο κόσμος έχει τόσα προβλήματα. Υπάρχουν τόσα ρεπορτάζ να κάνουμε και να τα αναδείξουμε και να σταματήσουμε… εμένα δεν μου αρέσει αυτή η αυτοαναφορικότητα. Δηλαδή, είπε κάτι ο τάδε, ή ας πούμε να πεις κάτι εσύ, και να καθόμαστε εγώ σε μια άλλη εκπομπή τώρα να σχολιάζω δέκα μέρες τι έχεις πει εσύ. Δέκα ανθρώπους αφορά αυτό. Ωραίο πράγμα. Και πρωτοσέλιδο, μπράβο παιδιά, μπράβο», είπε σε άλλο σημείο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε σήμερα το τέλος της συνεργασίας τους
Έκθεση κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τη βία κατά δημοσιογράφων και τον πολιτικό έλεγχο των ΜΜΕ
Η επίσημη τοποθέτηση του ομίλου
Πότε κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ η σειρά των δημοσιογράφων Ελένης Βαρβιτσιώτη και Βικτώριας Δενδρινού
«Δεν έχουμε καταλάβει ακόμα ποιος το έχει κάνει», τόνισε η ηθοποιός
Η σταρ του «Shark Tank», Μπάρμπαρα Κόρκοραν, εξηγεί ποιους υπαλλήλους δεν κρατά στις επιχειρήσεις της
Τζέικομπ Ελόρντι και Σίντνεϊ Σουίνι μόλις τερμάτισαν το...ανατροπόμετρο
Η «συγχώνευση του αιώνα» φέρνει ανακατατάξεις στο Χόλιγουντ, με επιπτώσεις σε τιμές, περιεχόμενο και ενημέρωση
«Πήρα τηλέφωνο της αδελφή μου και της είπα “επειδή μάλλον θα πεθάνω, να προσέχεις τη μαμά”»
Ο ηθοποιός εξήγησε ότι επέλεξε συνειδητά να μην αποκαλύψει αρχικά τη διάγνωση στους γονείς του
«Η διατροφολόγος μου είπε "είστε 63 αλλά τα όργανά σας δουλεύουν σαν να είστε 78"», τόνισε ο ηθοποιός
Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, η Βάνα Δημητρίου και ο Κούλλης Νικολάου επανέρχονται τη νέα σεζόν με δύο πρότζεκτ
«Άποψη μου είναι ότι εγώ ήμουν σωστή επαγγελματίας»
«Κόσμος μου τηλεφωνεί για να δει αν ζω», λέει η δημοφιλής τραγουδίστρια
Λίγη ιστορία της απόλυτης νεανικής ίντριγκας που άφησε ιστορία στην τηλεόραση και επανέρχεται
Παγκόσμια έρευνα αποκαλύπτει τη δραματική μείωση δημοσιευμάτων παρά την έξαρση των περιστατικών κακοποίησης
Μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα στον Άλφα με τον Σταύρο Θεοδωράκη
«Η Μαρινέλλα ήταν δικός μου άνθρωπος», τόνισε η ηθοποιός
Το νέο καθεστώς δημοσιότητας - Όλες οι αλλαγές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.