Πετρόπουλος: Αποδέχτηκα την πρόταση του Καπουτζίδη να συμμετέχω στο reunion του «Παρά Πέντε»
Τι δήλωσε ο ηθοποιός για τον ρόλο του στο σίριαλ
Ο Δημήτρης Πετρόπουλος αναφέρθηκε στο πολυαναμενόμενο reunion της σειράς «Παρά Πέντε» - Όλα όσα δήλωσε
Ο Δημήτρης Πετρόπουλος αναφέρθηκε στο πολυαναμενόμενο reunion της σειράς «Παρά Πέντε», επιβεβαιώνοντας πως αποδέχθηκε αμέσως την πρόταση του Γιώργου Καπουτζίδη να συμμετάσχει ξανά στο επιτυχημένο τηλεοπτικό project. Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου, ο ηθοποιός που αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο του Άρη Παυρινού δήλωσε σίγουρος ότι ο δημιουργός της σειράς «θα καταφέρει να δώσει κάτι πρωτότυπο και ενδιαφέρον», με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την πρώτη προβολή του σίριαλ.
Ο Πετρόπουλος σημείωσε πως, ακόμα και σήμερα, ο κόσμος τον αποκαλεί με το όνομα του χαρακτήρα του, κάτι που, όπως είπε, τον τιμά και τον συγκινεί. «Το Παρά Πέντε έχει μια αθωότητα που κάνει όλους να νιώθουν παιδιά, χωρίς να θεωρούν πως είναι κάτι μειωτικό», ανέφερε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για έναν ρόλο καθιέρωσης στη δική του πορεία. Η διαχρονικότητα της σειράς, σύμφωνα με τον ηθοποιό, οφείλεται στο ότι κατάφερε να συνδυάσει το χιούμορ με την απλότητα και τη συγκίνηση, παραμένοντας σημείο αναφοράς για το ελληνικό κοινό.
Αναφερόμενος στη σχέση του με τον Γιώργο Καπουτζίδη, αποκάλυψε πως οι δυο τους δεν διατηρούν τακτική επαφή, αλλά «συναντιούνται μόνο σε επώδυνες στιγμές», ενώ μίλησε με συγκίνηση για τον Γεράσιμο Μιχελή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή νωρίτερα μέσα στη χρονιά. «Ήξερα για το πρόβλημα της υγείας του. Ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος και εξαιρετικός ηθοποιός», είπε χαρακτηριστικά.
Ο Πετρόπουλος ολοκλήρωσε δηλώνοντας ότι συμμετέχει με χαρά στο reunion, εκφράζοντας την πεποίθησή του πως ο Καπουτζίδης «θα βρει τον τρόπο να κάνει κάτι διαφορετικό, αντάξιο της αγάπης του κοινού».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πλατφόρμα απαντά στις κατηγορίες για «κλεμμένο υλικό» και «συκοφάντηση»
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.