- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Ο χρησμός του Γιώργου Παπαδάκη για το τηλεοπτικό του μέλλον
Πού θα τον δούμε μετά την αποχώρησή του από το «Καλημέρα Ελλάδα»
Ο Γιώργος Παπαδάκης ρωτήθηκε για τα τηλεοπτικά σχέδιά του
Ο Γιώργος Παπαδάκης ανακοίνωσε ότι διανύει τις τελευταίες ημέρες στο τιμόνι του «Καλημέρα Ελλάδα», ωστόσο, δεν έχει κάνει γνωστά τα σχέδιά του για το πού αναμένεται να τον δούμε τηλεοπτικά στο μέλλον. Μάλιστα, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, φαίνεται ότι άφησε έναν ...χρησμό για το τι θα πράξει από τον Σεπτέμβριο.
«Γιατί να είμαι στις πρωινές εκπομπές του ΑΝΤ1; Μπορεί να είμαι στις βραδινές, στις απογευματινές. Θα κάνω αυτό που έχω πει με τις συνεντεύξεις. Θα είναι περίπου 20. Θα με δείτε και πίσω από τις κάμερες, είναι πάντα η χαρά μου. Εκεί είναι όλη η δουλειά, όχι μπροστά. Θα έχω και χρόνο με τη σύζυγό μου και αυτό θα είναι καλό», δήλωσε ο Γιώργος Παπαδάκης, χωρίς να αναφέρεται συγκεκριμένα στα πλάνα του.
«Είμαι πάρα πολύ καλά. Είμαι ο Γιώργος και είμαι καλά. Με ενδιαφέρει να είναι συγκινημένος ο κόσμος που θα φύγω από την τηλεόραση και όχι να είμαι εγώ συγκινημένος», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης στην κάμερα του Happy Day.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νιώθω ότι είμαι στάσιμος, είπε ο παρουσιαστής
Ποιοι θα βρίσκονται στο πλευρό της
Τι κατήγγειλε στις αρχές ο Αρχιμήδης Καρεκλίδης
Την Δευτέρα στις 21:00 το νέο επεισόδιο
Την είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του, Γιώργος
Πώς προέκυψε η παρουσία της στα βίντεο του «5 minute mum»
Το «ευχαριστώ» του παρουσιαστή
Τι εξομολογήθηκε στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής
Έπεισε τους κριτές το πιάτο του;
Το χαρακτήρισε «ένα φαγητό του φτωχού σε Michelin επίπεδο»
Το ρεπορτάζ θέλει εκτός εκπομπής την Άννα Λιβαθυνού
«Δεν το είπε κατά λάθος, είναι η άποψή της»
«Η μαγειρική με έκανε να ξεχνάω τα προβλήματά μου» εξομολογήθηκε ο διαγωνίζομενος
Ο Βαρδής Μαρινάκης μίλησε για τις έντονες ερωτικές σκηνές της σειράς και τον θόρυβο γύρω από αυτές
Η πρώτη «αναμέτρηση» μεταξύ των δύο reality για φέτος
Η ιστορία διαγωνιζόμενης που συγκίνησε τους κριτές
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.