- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γιάννης Σμαραγδής: Γιατί σταμάτησαν τα γυρίσματα της ταινίας «Καποδίστριας»
«Δεν είναι η ταινία του Γιάννη Σμαραγδή, αλλά ένα έργο που μπορεί να μείνει στα παιδιά μας» δηλώνει ο σκηνοθέτης
Γιάννης Σμαραγδής: Παύση στα γυρίσματα της ταινίας «Καποδίστριας» - Η απάντηση του σκηνοθέτη
Τα γυρίσματα για τη νέα ταινία του Γιάννη Σμαραγδή «Καποδίστριας» ξεκίνησαν τον περασμένο Νοέμβριο, ωστόσο, σήμερα βρίσκονται σε παύση.
Όπως εξηγεί ο Γιάννης Σμαραγδής - οποίος υπογράφει τόσο τη σκηνοθεσία, όσο και το σενάριο της ταινίας - στο OnTime: «Έλλειψη χρημάτων, στάση εμπορίου, που λέει και ο λαός μας». Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης κάνει λόγο για χρήματα που δεν έφτασαν μέχρι σήμερα στα ταμεία, προκειμένου να μπορέσει να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η παραγωγή.
«Ξεκίνησαν τα γυρίσματα τον περασμένο Νοέμβριο. Περιμέναμε, ωστόσο, από κάποιες μεριές χρήματα, τα οποία δεν ήρθαν, και αναγκαστήκαμε να κάνουμε μια παύση, μέχρι να βρούμε τα χρήματα για να συνεχίσουμε», είπε ο Γιάννης Σμαραγδής στο περιοδικό και συνέχισε: «Τα γυρίσματα στην πρώτη φάση τα οφείλω στον κ. Ευάγγελο Στασινόπουλο και στον κ. Μάνο Δημητρακόπουλο του ιδρύματος ΚΙΚΠΕ. Ένα “συγγνώμη” στον κ. Στασινόπουλο, ο οποίος με βοήθησε όσο κανένας άλλος άνθρωπος στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα οικονομικό κενό. Αν όλα πάνε καλά, θα συνεχίσουμε τα γυρίσματα τον Μάρτιο. Και του χρόνου τέτοιον καιρό θα κάνουμε πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη. Πρόκειται για μια ταινία εθνικής σημασίας. Δεν είναι ταινία ενός σκηνοθέτη, αλλά ένα έργο που μπορεί να μείνει στα παιδιά μας. Δεν είναι η ταινία του Γιάννη Σμαραγδή. Ο κόσμος περιμένει με αγωνία την ταινία για να δει την ιστορία του μεγάλου Έλληνα πολιτικού. Έτσι όπως είναι αληθινή».
Ο προϋπολογισμός της ταινίας ξεπερνά τα 7.000.000 ευρώ. Ανάμεσα στα μέρη όπου έχουν ήδη πραγματοποιηθεί γυρίσματα, αλλά και σε εκείνα που θα ακολουθήσουν περιλαμβάνονται η Αθήνα, το Ναύπλιο, η Κέρκυρα, η Αίγινα, ο Πόρος, καθώς και η Αυστρία, η Ελβετία και η Ρουμανία.
Διαβάστε επίσης → Γιάννης Σμαραγδής: «Την ταινία για τον Καποδίστρια προσπαθούμε να την κάνουμε εδώ και έξι χρόνια»
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε σήμερα το τέλος της συνεργασίας τους
Έκθεση κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τη βία κατά δημοσιογράφων και τον πολιτικό έλεγχο των ΜΜΕ
Η επίσημη τοποθέτηση του ομίλου
Πότε κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ η σειρά των δημοσιογράφων Ελένης Βαρβιτσιώτη και Βικτώριας Δενδρινού
«Δεν έχουμε καταλάβει ακόμα ποιος το έχει κάνει», τόνισε η ηθοποιός
Η σταρ του «Shark Tank», Μπάρμπαρα Κόρκοραν, εξηγεί ποιους υπαλλήλους δεν κρατά στις επιχειρήσεις της
Τζέικομπ Ελόρντι και Σίντνεϊ Σουίνι μόλις τερμάτισαν το...ανατροπόμετρο
Η «συγχώνευση του αιώνα» φέρνει ανακατατάξεις στο Χόλιγουντ, με επιπτώσεις σε τιμές, περιεχόμενο και ενημέρωση
«Πήρα τηλέφωνο της αδελφή μου και της είπα “επειδή μάλλον θα πεθάνω, να προσέχεις τη μαμά”»
Ο ηθοποιός εξήγησε ότι επέλεξε συνειδητά να μην αποκαλύψει αρχικά τη διάγνωση στους γονείς του
«Η διατροφολόγος μου είπε "είστε 63 αλλά τα όργανά σας δουλεύουν σαν να είστε 78"», τόνισε ο ηθοποιός
Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, η Βάνα Δημητρίου και ο Κούλλης Νικολάου επανέρχονται τη νέα σεζόν με δύο πρότζεκτ
«Άποψη μου είναι ότι εγώ ήμουν σωστή επαγγελματίας»
«Κόσμος μου τηλεφωνεί για να δει αν ζω», λέει η δημοφιλής τραγουδίστρια
Λίγη ιστορία της απόλυτης νεανικής ίντριγκας που άφησε ιστορία στην τηλεόραση και επανέρχεται
Παγκόσμια έρευνα αποκαλύπτει τη δραματική μείωση δημοσιευμάτων παρά την έξαρση των περιστατικών κακοποίησης
Μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα στον Άλφα με τον Σταύρο Θεοδωράκη
«Η Μαρινέλλα ήταν δικός μου άνθρωπος», τόνισε η ηθοποιός
Το νέο καθεστώς δημοσιότητας - Όλες οι αλλαγές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.