- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Kanye West: Θέλω τρίο με την Michelle Obama και την Bianca
Aκόμα μια προκλητική δήλωση του ράπερ
Kanye West: Θέλω τρίο με την Michelle Obama και την Bianca
Aκόμα δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο Kanye West ο οποίος αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι θα ήθελε να κάνει σεξ με την πρώην πρώτη κυρία Michelle Obama.
Ο ράπερ του ρωτήθηκε στο podcast "The Download" την Τρίτη με ποια θα ήθελε να κάνει ένα «τρίο» μαζί με τη σύζυγό του, Bianca Censoriι. «Μichelle Obama», απάντησε ο West αφού το σκέφτηκε για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια ξέσπασε σε γέλια και πρόσθεσε: «Πρέπει να πάω με τη γυναίκα του προέδρου».
🔥🚨BREAKING: Kanye West says he wants to have a threesome with Michelle Obama pic.twitter.com/74eCz0FHVp
— Dom Lucre | Breaker of Narratives (@dom_lucre) April 22, 2024
Η περίεργη σχέση του West με τον Οbama
Το 2009, ο West διέκοψε την Taylor Swift στη σκηνή των MTV Video Music Awards, όταν εκείνη παρέλαβε το βραβείο Moonman για το καλύτερο γυναικείο βίντεο. Ανεβαίνοντας στη σκηνή, ο West άρπαξε το μικρόφωνο και είπε: «Yo, Taylor, χαίρομαι πραγματικά για σένα, θα σε αφήσω να τελειώσεις. Αλλά η Beyoncé είχε ένα από τα καλύτερα βίντεο όλων των εποχών». Εκείνη την εποχή δέχτηκε έντονη κριτική για τις ενέργειές του από μουσικούς, διασημότητες και θαυμαστές, συμπεριλαμβανομένου του Obama.
Κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος στα γυρίσματα για μια συνέντευξη στο CNBC το 2009, ο Obama ακούστηκε να δηλώνει: «είναι ένας μαλάκας***", αναφερόμενος στο περιστατικό. Το υλικό με τον Οbama να μιλάει για τον West διέρρευσε και στη συνέχεια έγινε viral.
Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο People μερικά χρόνια αργότερα, ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος ρωτήθηκε με ποιον θα προτιμούσε να κάνει παρέα: με τα μέλη της τηλεοπτικής εκπομπής Duck Dynasty (διάσημοι κυνηγοί πάπιας!) ή με τον West; Η απάντηση του Obama ήταν διπλωματική. Επέλεξε μεν τους κυνηγούς πάπιας («θα είχε πλάκα»), αλλά δεν παρέλειψε να προσθέσει πόσο εκτιμά το ταλέντο του West. «Η μουσική του είναι εκπληκτική! Εχω πολλά τραγούδια του στο iPad μου...».
To 2015 o Οbama συμβούλευσε τον West να προσέχει λίγο περισσότερο με τα... μηνύματά που στέλνει. «Δεν μπορείς να μιλάς για πράγματα όπως ''μία όμορφη, σκοτεινή, διεστραμμένη φαντασία''», είπε αναφερόμενος σε στίχο του ράπερ. «Υπάρχουν πολλοί που έχουν χάσει τη θέση τους στο Κογκρέσο λέγοντας τέτοια πράγματα», έλεγε με αφορμή τις πολιτικές προθέσεις του ράπερ.
Τον Μάιο του 2018, ο West συμμετείχε σε μια δίωρη συνέντευξη με τον ραδιοφωνικό παρουσιαστή Charlamagne tha God, όπου επέκρινε τον Οbama επειδή δεν του ζήτησε συγγνώμη αφού τον αποκάλεσε "jack***" το 2009.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το μήνυμα της δημοσιογράφου για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες
«Παιδιά, δεν έχω συνεργαστεί με τον Λάνθιμο...δεν ξεκίνησα από κωμωδία»
Ένα κλεμμένο βιβλίο κρατήσεων και η βεντέτα με τον μέντορά του από παλιά
Ανεβασμένοι τόνοι μεταξύ σκηνοθέτη και παρουσιαστή στην εκπομπή «Το Πρωινό»
Ο στόχος για τη ζωή του εκτός πλατό
«Ένας κύκλος κλείνει, ένας νέος κύκλος ανοίγει»
«Εκείνη την περίοδο, κάθε μέρα έξω από τον σταθμό υπήρχε και κάποιος δημοσιογράφος»
«Κατάφερα να ζήσω δημοσιογραφικά όσα πάρα πολλοί δημοσιογράφοι θα ονειρεύονταν να ζήσουν»
Με ιδιότητα του «θύματος της ΜΚΟ»
Συγκινεί η ανάρτησή της έναν χρόνο μετά τον θάνατο της μητέρας της
Τι είπε ο παρουσιαστής στην έναρξη της σημερινής εκπομπής
Από τα στούντιο μιας κάμερας στον ανταγωνισμό με τις πλατφόρμες, ο Νίκος Μαστοράκης θυμάται όσα δημιούργησε και εξηγεί γιατί η τηλεόραση έχασε το κοινό της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δέκα ημέρες μετά τον θάνατο του «Καπετάνιου» - Η εξομολόγηση της άνοιξης του 2026
Ο Φώτης Γεωργελές θυμάται πώς δημιουργήθηκε το πρώτο free press
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.