TV & Media

To «αμφιλεγόμενο» tweet του Aντίνοου Αλμπάνη για τη γυναίκα που αρνήθηκε να μπει σε ασανσέρ μαζί του

Τι απάντησε σε σχόλια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αντίνοος Αλμπάνης: Γιατί προκάλεσε αντιδράσεις με ένα tweet
© NDP

Αντίνοος Αλμπάνης: Οι αντιδράσεις σε tweet που γράφει για τη γυναίκα που αρνήθηκε να μπει σε ασανσέρ μαζί του

O ηθοποιός Aντίνοος Αλμπάνης έγραψε στον λογαριασμό του, ότι «μια κυρία σήμερα αρνήθηκε να μπει στο ίδιο ασανσέρ με εμένα γιατί όπως μου δήλωσε φοβάται τους άντρες και αυτό εμένα θα μου φάει τουλάχιστον δυο συνεδρίες με τον ψυχίατρο».

Λίγο αργότερα, ο ηθοποιός σε νέο tweet έγραψε: «Είμαι υπεύθυνος για αυτά που γράφω, όχι για αυτά που καταλαβαίνεις» αναφερόμενος πιθανόν στις αντιδράσεις της προηγούμενής του ανάρτησης.

Οι αντιδράσεις για το tweet του

Η ανάρτησή του συζητήθηκε έντονα από όσους τον ακολουθούν και όχι μόνο. «Έχετε σκεφτεί ότι αυτή η γυναίκα μπορεί να έχει ένα τραύμα που σχετίζεται με έμφυλη βία;» είναι ένα από τα σχόλια που δέχτηκε, στο οποίο ο Αντίνοος Αλμπάνης και απάντησε: «Μα δεν την έκρινα και τίποτα να μην έχει ζήσει έχει κάθε λόγο να φοβάται και έχω κάθε λόγο να επηρεάζομαι από τον φόβο που της προκαλώ».

Κάποιος άλλος του έγραψε: «Το "Δεν μπαίνουμε ποτέ στο ασανσέρ με κάποιον άγνωστο" είναι Ασφάλεια 101 και δεν θα ρισκάρουμε τη ζωή μας, για να μην τύχει και πληγωθούν τα συναισθήματα κανενός νοτολμενάκια». Και σε αυτό απάντησε, τονίζοντας: «Είστε δαιμόνια που καταφέρατε και διακρίνατε ότι αυτό που στα αλήθεια απαιτούσα από την ίδια ήταν να ρισκάρει τη ζωή της για να μην πληγωθώ εγώ σας χειροκροτώ όρθιος».

To «αμφιλεγόμενο» tweet του Aντίνοου Αλμπάνη για τη γυναίκα που αρνήθηκε να μπει σε ασανσέρ μαζί του

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ