- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Σμαράγδα Καρύδη αποκάλυψε τον λόγο που δεν την ήθελαν αρχικά στο «Παρά 5»
«Λύθηκε γρήγορα η παρεξήγηση», λέει
Σμαράγδα Καρύδη: Ο λόγος που δεν την ήθελαν αρχικά στο «Παρά 5» - «Λύθηκε γρήγορα η παρεξήγηση», λέει
Τον λόγο που δεν ήταν αρεστή αρχικά για τον ρόλο της «Ντάλιας» στη σειρά «Παρά 5» αποκάλυψε η Σμαράγδα Καρύδη.
Η γνωστή ηθοποιός ήταν καλεσμένη σε εκπομπή σε κανάλι του YouTube και αρχικά μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη:
«Ο τελευταίος άνθρωπος που θέλανε για τον ρόλο της Ντάλιας ήμουν εγώ. Δεν με θέλανε καθόλου, γιατί ο Μιχάλης Μαρίνος πίστευε ότι είμαι πάρα πολύ σοβαρό άτομο και ότι θα διαβάζω διάφορα βιβλία στα γυρίσματα».
«Δεν ξέρω πώς του είχε καρφωθεί αυτό. Ότι εγώ θα είμαι σοβαρή στα γυρίσματα, σαν αυτές τις παλιές δασκάλες και θα διαβάζω διάφορα βιβλία και δεν θα έχει πλάκα. Τελικά, κάποια στιγμή φτάσαμε σε εμένα και λύθηκε πολύ γρήγορα αυτή η παρεξήγηση με τα βιβλία. Πολύ γρήγορα κατάλαβαν ότι το πρόσωπο αυτό είναι πολύ γελοίο κι όχι σοβαρό. Μου την είπαν μετά από αυτή την ιστορία», πρόσθεσε.
Ερωτηθείσα για την παιδική της ηλικία συμπλήρωσε πως «σαν παιδί ήμουν πολύ ντροπαλή, τραγική. Είχα δύο εαυτούς, ένααν πάρα πολύ εξωστρεφή εαυτό που έκανε αηδίες, όταν ένιωθε οικειότητα και όταν έπρεπε να αναλάβω ευθύνες, ήμουν πολύ εσωστρεφής. Ένιωθα έναν τρόμο. Έκανα τεράστιο αγώνα για να εκτεθώ. Στη σχολή έλυσα πολλά προβλήματα, αλλά και μετά τη σχολή, μου πήρε πολύ χρόνο μέχρι να δείξω αυτό που είμαι. Έχω παρεξηγηθεί με πάρα πολύ κόσμο γιατί νομίζουν ότι είμαι σνομπ, ενώ εγώ νιώθω φόβο και τρόμο».
«Πρώτη μέρα στη σχολή, εγώ χάλια, δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ από το άγχος, σκεφτόμουν ότι θα πάω και θα με κοιτάνε όλοι και πρέπει να κάνω κάτι για να τους τρομάξω. Πάω, ανοίγω την πόρτα απότομα, ανάβω κι ένα τσιγάρο με πολύ ύφος και γυρνάνε όλοι και με κοιτάνε. Αντιπαθέστατη. Αυτά τα παιδιά ήταν κανονικά, εγώ ήμουν τόσο φοβισμένη, αλλά δεν ήθελα να το δουν, γιατί θεωρούσα ότι αν το καταλάβουν θα το δω στα μάτια τους και θα γίνω χειρότερα», πρόσθεσε για την πρώτη της μέρα στη δραματική σχολή.
Καταλήγοντας, μίλησε ακόμα και για τα δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί ανά διαστήματα για εκείνη:
«Έχουν γραφτεί πολλά για μένα. Γίνεται μάλλον, γιατί δεν έχουν τι να γράψουν, γιατί έχουν πολλή άδεια σελίδα. Παλιά υπήρχαν πάρα πολλά περιοδικά που γράφονταν τόσο… Και ανώνυμα. Επίσης, τώρα υπάρχουν και τα social. Εκεί κι αν μπορείς να γράψεις ό,τι θες ανώνυμα. Παλιά είχα κάνει κάποιες μηνύσεις σε περιοδικά, που τις κέρδισα, υπήρχαν άνθρωποι και εκδότες από πίσω, τώρα στα social που να κάνω μήνυση, στο κουνελάκι; Επίσης, επειδή θέλω να με προστατεύω, πολλά αποφεύγω να τα διαβάζω, βάζω λίγο φίλτρο σε αυτό, ξέρω ότι θα με πειράξει γι' αυτό προβλέπω και δεν τα διαβάζω».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Ο παρουσιαστής άφησε αιχμές κατά συναδέλφων του on air, μιλώντας για τα σχόλια που δέχεται όλη τη σεζόν
«Ο Γιώργος Μαργαρίτης ερχόταν κάθε μέρα στο νοσοκομείο και μου έλεγε "Σταρόβα πεθαίνω για σένα"»
«Δεν το έχω το επιχειρείν, μέχρι σήμερα είμαι με χρέη», δήλωσε ο ηθοποιός
Τι αναφέρει ο πατέρας του για την αποθεραπεία του παίκτη του Survivor
«Η οικογένειά της είναι φανταστική. Δεν την άφησαν ούτε δευτερόλεπτο. Δεν υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Τραϊανό Δέλλα, ήταν μια βιβλική φιγούρα»
«Θέλω να κάνετε τον σταυρό σας για εμένα και να πάνε όλα κατ' ευχήν»
Τα ΜΜΕ δεν ξέρουν πού να σταματάνε, το γνωρίζουμε αυτό, όμως πόσα κακοποιητικά λάθη να αντέξουν οι ογκολογικοί ασθενείς και οι οικογένειές τους...
Προβάλλονται κάποιοι άνθρωποι επειδή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς, ή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς επειδή προβάλλονται;
Η εμφάνιση του Κώστα Δόξα που προκάλεσε αίσθηση
Ο σταθμός του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.